Povezane vesti
Kristijanu šmitu prekipelo Burno reagovao na pitanje novinara o Izbornom zakonu, o političarima u BiH kaže: Smeće, potpuno…
Kurir 17.08.2022
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH, tokom posete Goraždu burno je reagovao na pitanje novinara televizije N1 koji ga je pitao da li je spreman da nametne izmene Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini, s obzirom da nije postignut politički dogovor… »
Schmidt na pitanje o Izbornom zakonu BiH poručio da mu je 'svega preko glave'
Slobodna Evropa 17.08.2022
"Svega mi je preko glave", rekao je visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini (BiH) Christian Schmidt 17. augusta, vidno revoltiran, odgovarajući na pitanje novinara o izmjenama Izbornog zakona BiH. Prilikom posjete Goraždu, na… »
„Dosta mi je“: Šmit potpuno izgubio kontrolu na konferenciji za novinare /video/
Sputnik 17.08.2022
Takozvani visoki predstavnik u BiH Krisitijan Šmit danas je tokom posete Goraždu razgovarao i sa novinarima o izmenama Izbornog zakona i deblokadi Federacije BiH, i tom prilikom vrlo žustro govorio, ljut zbog, kako je rekao, nerada političara, igranja… »
Šmit o Izbornom zakonu: Dosta mi je političkih igara, postajem ljut jer ovde je uvek drugi kriv
Euronews 17.08.2022
Visoki predstavnik u BiH Krisitijan Šmit danas je tokom posete Goraždu razgovarao i sa novinarima o izmenama Izbornog zakona i deblokadi Federacije BiH, i tom prilikom vrlo žustro govorio, ljut zbog, kako je rekao, nerada političara, igranja političkih… »
Schmidt ljutito iz Goražda: Deblokirat ću stanje, neće svi biti sretni
Al Jazeera 17.08.2022
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH izjavio kako nikada nikome nije rekao da će on mjenjati Izborni zakon BiH. Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt, prilikom današnje posjete Goraždu, izjavio je kako… »
Šmit ljutito o političarima u BiH: Potpuno smeće! Svega mi je preko glave
N1 Info 17.08.2022
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, tokom posete u Goraždu burno je reagovao na pitanje novinarke N1 u vezi sa izbornim zakonom. Nakon odgovora i burne reakcije, prevoditeljka je krenula da prevodi, međutim, visoki predstavnik se… »
Šmit: Postajem jako ljut, sit sam svega
Vesti online 17.08.2022
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH kojeg RS ne priznaje, tokom današnje posete Goraždu izjavio je da nikad nikom nije rekao da će on menjati Izborni zakon BiH, da postaje jako ljut i da je sit svega. Ne precizirajući način, najavio je da će… »
Šmit se naljutio: Dosta mi je, ovako se ne ide u Evropu, SDA, HDZ i SNSD moraju sesti i naći način!
Danas 17.08.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je danas u Goraždu kako nikome nije obećao promenu izbornog zakona i da mu je „dosta situacije u BiH gde svako okrivljuje svakoga“. Visoki predstavnik je bio vidno iznerviran zbog nepostojanja političkog… »
Vesti dana »
Penjaroja: Zvezda je zasluženo pobedila, ponosan sam na svoje igrače
Radio sto plus pre 26 minutajoš 54 povezane
Borba na vrhu tabele ABA lige! Evo kako stoje stvari nakon pobede Crvene zvezde u večitom derbiju!
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Vašington post: Šef mađarske diplomatije godinama Rusiji prenosio informacije o EU
Beta pre 42 minutajoš 29 povezanih
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Radio sto plus pre 26 minutajoš 20 povezanih