Повезане вести
Новинарско питање разбеснело Шмита, нижу се реаговања у БиХ, али и у Немачкој
Радио 021 18.08.2022
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит бурно је јуче реаговао на новинарско питање о изменама изборног закона. Од тада, нижу се реакције у БиХ, али и у Немачкој одакле долази. Протоколарна посета високог… »
Пала маска грађанину Шмиту: Шта се десило човеку који би да буде високи представник, па урла и прети
Спутник 18.08.2022
„Човек доживео нервни слом“ и „невиђена бахатост“, неки су од коментара на друштвеним мрежама испод снимка несвакидашњег испада са виком и жустром гестикулацијом, а који је пред новинарима имао такозвани високи представник у БиХ… »
Новинарско питање разбеснело Шмита, нижу се реаговања
РТС 18.08.2022
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит бурно је јуче реаговао на новинарско питање о изменама изборног закона. Од тада, нижу се реакције у БиХ, али и у Немачкој одакле долази. Протоколарна посета високог… »
Шмит викао на конференцији у Горажду: И у Немачкој реаговали
Правда 18.08.2022
Високи представник у БиХ Криситијан Шмит током посете Горажду разговарао је и са новинарима о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ, и том приликом врло жустро говорио, љут због, како је рекао, нерада политичара… »
"Заиста ме изнервирало": Шмит објаснио зашто је галамио (видео)
Блиц 18.08.2022
Заиста ме изнервирало, јер сам јако изненађен да многи у политици прихватају да у Федерацији БиХ, на пример, није успостављена влада четири године, а неки то тако лако прихватају. Овако је Кристијан Шмит, високи представник у… »
"Глупост, потпуна глупост! Доста ми је!": Бурна реакција Шмита на ситуацију у БиХ и понашање политичара (ВИДЕО)
Еуроневс 18.08.2022
Кристијан Шмит, високи представник у Босни и Херцеговини, током посете Горажду бурно је реаговао, током одговарања на питање новинара у вези са Изборним законом БиХ, на политичку ситуацију у тој земљи, као и на понашање… »
"Кад си љут, ниси сав свој": Овако су твитераши реаговали на Шмитов испад пред камерама (видео, фото)
Блиц 18.08.2022
Снимак на којем високи представник у БиХ, Кристијан Шмит, чији мандат Република Српска не признаје, неконтролисано галами изазвао је смех корисника друштвених мрежа, који су на сатиричан начин покушали да објасне његово… »
Шмит викао на конференцији: Доста ми је политичких игара; Додик: Понаша се разјарено и бесно
РТВ 18.08.2022
САРАЈЕВО - Високи представник у БиХ Криситијан Шмит током посете Горажду разговарао је и са новинарима о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ, и том приликом врло жустро говорио, љут због, како је рекао, нерада… »
"Понаша се разјарено": Додик истиче да је Шмит побеснио због Изборног закона (видео)
Блиц 18.08.2022
Милорад Додик, српски члан Преседништва БиХ, након састанка са руским амбасадором у БиХ Игором Калабуховим, изјавио је да је Кристијан Шмит, којег Српска на признаје за високог представника у БиХ, побеснио због Изборног закона… »
"Његов излив беса није баш дипломатски": Шмитова "галама на новинаре" изазвала буру у Немачкој: "Доста му је игре политичке…
Блиц 18.08.2022
Наступ Кристијана Шмита, којег Република Српска не признаје за високог представника у БиХ, након бурног наступа на прес конференцији изазвао је много реакција, те се бивши немачки министар пољопривреде нашао на удару критика… »
Шмит викао на конференцији за новинаре: Доста ми је политичких игара
Политика 18.08.2022
САРАЈЕВО - Високи представник у БиХ Кристијан Шмит током посете Горажду разговарао је и са новинарима о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ, и том приликом врло жустро говорио, љут због, како је рекао, нерада… »
Кристијан Шмит викао пред новинарима: Високи представник у БиХ љут - Доста му је политичких игара (видео)
Вечерње новости 18.08.2022
ВИСОКИ представник у БиХ Криситијан Шмит данас је током посете Горажду разговарао и са новинарима о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ, и том приликом врло жустро говорио, љут због, како је рекао, нерада… »
(Видео) Кристијан Шмит љутито викао на конференцији: "Смеће, потпуно смеће"
Блиц 17.08.2022
Високи представник којег не признаје РС Кристијан Шмит је приликом данашње посете Горажду говорио о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ приликом чега је врло жустро реаговао. Шмит је очигледно био љут због… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 22 минутајош 11 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних