Повезане вести

Комшија убице са Цетиња откива како је спасио мајку, жену и унуке

Комшија убице са Цетиња откива како је спасио мајку, жену и унуке

Нова 18.08.2022
Мештанин Цетиња Слободан Вујачић, комшија помахниталог убице, и сам је, са својом породицом, умало био мета Вука Бориловића, али су спасени захваљујући присебности полицајца који је место догађаја обезбеђивао на тераси њихове… »
"Упао је, чули су се лелеци, вриска, а онда је све утихнуло": Исповест комшије убице са Цетиња

"Упао је, чули су се лелеци, вриска, а онда је све утихнуло": Исповест комшије убице са Цетиња

Телеграф 18.08.2022
Не знам када је тачно дошао пред моју кућу. Насељем су се проламали лелеци. Бориловић је тада стао на степениште пред мојом кућом и нешто је викао, претећим тоном, гестикулирао је, присећа се Вујачић. Један од комшија масовног… »
Она је успела ДА избегне смрт НА ЦЕТИЊУ: "Кад ме је ранио, рекла сам му 'Ти ме уби', боса сам побегла кроз прозор"

Она је успела ДА избегне смрт НА ЦЕТИЊУ: "Кад ме је ранио, рекла сам му 'Ти ме уби', боса сам побегла кроз прозор"

Блиц 17.08.2022
Вук Бориловић (34) убио је 10 људи у масакру на Цетињу. Смрти од његовог метка спасило се шесторо људи, који су у крвавом пиру повређени, а неки од њих описали су стравичне тренутке који су се одиграли тог 12. августа. Међу… »
"Стао ЈЕ испред моје куће и почео да виче, пуцали смо и ја и полицајац": Исповест комшије који је преживео масакр на Цетињу…

"Стао ЈЕ испред моје куће и почео да виче, пуцали смо и ја и полицајац": Исповест комшије који је преживео масакр на Цетињу…

Блиц 17.08.2022
Прво смо чули три пуцња, а онда смо га видели на тераси куће. Држао је пушку, уз ужасан коментар на рачун неке женске особе, кренуо је у крвави поход. Одмах ми је било јасно да се зло спрема. Овако је за Побједу детаље језивог… »

Вести дана »