Повезане вести

"Милош је фантастичан човек": Брнабић о свом "противкандидату": Ако је буде водио, Влада ће бити у сигурним рукама

"Милош је фантастичан човек": Брнабић о свом "противкандидату": Ако је буде водио, Влада ће бити у сигурним рукама

Блиц 18.08.2022
Председница Владе Ана Брнабић изјавила је данас да ће влада бити у сигурним рукама ако премијер буде Милош Вучевић, и оценила је да је он изузетно способан човек што је показао као градоначелник Новог Сада. - Милош је… »
Премијерка забринута Брнабић: Данашњи састанак ће бити састанак мира, али не знам како ће Брисел одговорити

Премијерка забринута Брнабић: Данашњи састанак ће бити састанак мира, али не знам како ће Брисел одговорити

Курир 18.08.2022
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић оценила је да је данашњи састанак председника Србије Александра Вучића и премијера Косова и Метохије Аљбина Куртија - састанак мира, али да не зна какав одговор Србија може да… »
Да ли је премијерка управо најавила одлазак: Изјава Брнабић звучи као опроштај

Да ли је премијерка управо најавила одлазак: Изјава Брнабић звучи као опроштај

Нова 18.08.2022
Председница Владе Србије Ана Брнбабић изјавила је данас да ће дати "апсолутну подршку" градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, уколико он буде следећи премијер Србије. „Драге воље ћу уступити место Вучевићу, ако он буде… »
Брнабић: Апсолутна подршка Вучевићу ако он буде следећи премијер Србије

Брнабић: Апсолутна подршка Вучевићу ако он буде следећи премијер Србије

Нови магазин 18.08.2022
Председница Владе Србије Ана Брнбабић изјавила је данас да ће дати "апсолутну подршку" градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, уколико он буде следећи премијер Србије. "Драге воље ћу уступити место Вучевићу, ако он буде… »
Брнабић: Апсолутна подршка Вучевићу ако он буде следећи премијер

Брнабић: Апсолутна подршка Вучевићу ако он буде следећи премијер

Н1 Инфо 18.08.2022
Председница Владе Ана Брнбабић изјавила је да ће дати "апсолутну подршку" градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, уколико он буде следећи премијер Србије. „Драге воље ћу уступити место Вучевићу, ако он буде премијер, даћу све… »
Брнабић: Тајкунски медији кажњавају пољопривреднике због договора са Владом Србије, поносна сам што сам у СНС

Брнабић: Тајкунски медији кажњавају пољопривреднике због договора са Владом Србије, поносна сам што сам у СНС

Данас 18.08.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је јутрос на ТВ Прва да су све њене мисли са председником Србије који данас има састанак са косовским премијером Аљбином Куртијем у Бриселу. Како је додала, једини циљ Србије да сачува мир и… »
Ана Брнабић: Влада ће бити у сигурним рукама ако је буде водио Вучевић

Ана Брнабић: Влада ће бити у сигурним рукама ако је буде водио Вучевић

Телеграф 18.08.2022
Брнабић је нагласила да су у СНС сви ту да помогну грађанима а не да се боре за функције. Председница Владе Ана Брнабић изјавила је данас да ће влада бити у сигурним рукама ако премијер буде Милош Вучевић и оценила је да је он… »

Вести дана »