Повезане вести
Мужа су ми разнели пред кућом, препознала сам га по тетоважи са именом сина: Исповест жене убијеног шкаљарца!
Курир 18.08.2022
Удовица "шкаљарца" Јасминка Шаховића за Курир открила све детаље убиства супруга, али и испричала како живи откако је он ликвидиран у близини њиховог дома у подгоричком насељу Толоши. Јасминко је устао, обукао се, телефонирао… »
"Комади тела мог мужа били су расути, препознала сам га по тетоважи": Исповест жене Јасминка Шаховића, свуда је била крв
Мондо 18.08.2022
Цетињанин Јасминко Шаховић убијен је у јануару у подгоричком насељу Толоши, а његова супруга решила је да проговори за медије. Цетињанин Јасминко Шаховић убијен је у јануару у подгоричком насељу Толоши, а његова супруга… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 2 сатајош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 2 сатајош 21 повезана