Povezane vesti
Muža su mi razneli pred kućom, prepoznala sam ga po tetovaži sa imenom sina: Ispovest žene ubijenog škaljarca!
Kurir 18.08.2022
Udovica "škaljarca" Jasminka Šahovića za Kurir otkrila sve detalje ubistva supruga, ali i ispričala kako živi otkako je on likvidiran u blizini njihovog doma u podgoričkom naselju Tološi. Jasminko je ustao, obukao se, telefonirao i seo u auto. Nakon… »
"Komadi tela mog muža bili su rasuti, prepoznala sam ga po tetovaži": Ispovest žene Jasminka Šahovića, svuda je bila krv
Mondo 18.08.2022
Cetinjanin Jasminko Šahović ubijen je u januaru u podgoričkom naselju Tološi, a njegova supruga rešila je da progovori za medije. Cetinjanin Jasminko Šahović ubijen je u januaru u podgoričkom naselju Tološi, a njegova supruga rešila je da progovori za… »
Vesti dana »
Pretres Rektorata još uvek traje; Obratio se Đokić; Protest i incidenti na Studentskom trgu
RTV pre 36 minutajoš 102 povezane
Protest ispred Rektorata: Rektor se obratio sa balkona, sukob policije i okupljenih, ima privedenih
NIN pre 53 minutajoš 92 povezane
Poznati na koncertu Jakova Jozinovića! Naša pevačica se sakrila ispod kačketa, tu je i poznati Srbin sa ženom.
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
Bursać: SNS sa ovakvim rezultatima neko vreme neće smeti na vanredne izbore (VIDEO)
Insajder pre 35 minutajoš 34 povezane