Povezane vesti
Muža su mi razneli pred kućom, prepoznala sam ga po tetovaži sa imenom sina: Ispovest žene ubijenog škaljarca!
Kurir 18.08.2022
Udovica "škaljarca" Jasminka Šahovića za Kurir otkrila sve detalje ubistva supruga, ali i ispričala kako živi otkako je on likvidiran u blizini njihovog doma u podgoričkom naselju Tološi. Jasminko je ustao, obukao se, telefonirao i seo u auto. Nakon… »
"Komadi tela mog muža bili su rasuti, prepoznala sam ga po tetovaži": Ispovest žene Jasminka Šahovića, svuda je bila krv
Mondo 18.08.2022
Cetinjanin Jasminko Šahović ubijen je u januaru u podgoričkom naselju Tološi, a njegova supruga rešila je da progovori za medije. Cetinjanin Jasminko Šahović ubijen je u januaru u podgoričkom naselju Tološi, a njegova supruga rešila je da progovori za… »
Vesti dana »
Kamenicama na sedište Euleksa u Prištini i tokom noći zbog presude vođama tzv. OVK
RTS pre 23 minutajoš 14 povezanih
Toplo vreme se nastavlja, predveče moguća kiša: temperatura do 32 stepena
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 12 povezanih
Guteres spreman da bude domaćin pregovora; Putin: Izbori odgovor onima koji žele da oslabe Rusiju
RTS pre 8 minutajoš 2 povezane
SAD moraju biti pripravne i za bitke oko - Meseca, rekao šef Združenog generalštaba SAD
Beta pre 7 satijoš 2 povezane
Ed Širan zbog skandala s turnejom izgubio 100.000 pratilaca na Instagramu
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane