Повезане вести
Ану и Сека прозвала због изјаве о гејевима: Николићева се сада огласила ФОТО
Нова 18.08.2022
Ево шта је певачица имала да поручи свима који је осуђују. Певачица Ана Николић синоћ је изазвала прави хаос након изјаве о „Еуропрајду“ и гејевима. „Вероватно је требало да се одржи та парада породичних вредности. Ја не осуђујем… »
Од мега звезде до спрдње: Како је пропала Ана Николић
Нова 18.08.2022
Ово су њени највећи скандали. Певачица Ана Николић синоћ се пред свој наступ кратко осврнула на предстојећи „Еуропрајд“, али и на недавно одржану параду породичних вредност, па је изјавила да је против гејева, баш као и црква. У… »
Поједине певачице су п*дери створили: Сека Алексић жестоко одбрусила колегиницама које су против Параде поноса!
Курир 18.08.2022
Поп певачица Ана Николић нашла се данас на удару дела јавности и корисника друштвених мрежа због своје синоћње изјаве о припадницима ЛГБТ популације, који можда чине и највећи део њене публике. Наиме, певачица је уочи свог… »
Против сам гејева као и црква: Суманут видео Ане Николић, викала да је стрејт
Нова 18.08.2022
Ана Николић се после дуже паузе појавила пред београдском публиком и шокирала окупљене својим ставом о ЛГБТ популацији. Иако није била расположена за давање изјава пред сам наступ, Ана се кратко осврнула и на предстојећи… »
Ана Николић шокирала ставом о геј паради: Против тога сам, као и црква! Кога брига ког си опредељења?!
Курир 18.08.2022
Ана Николић се после дуже паузе појавила пред београдском публиком. Иако није била расположена за давање изјава пред сам наступ, Ана се кратко осврнула и на предстојећи "Еуропрајд", али и на недавно одржану параду породичних… »
Вести дана »
(Фото, видео) Пада снег у Београду! Формирао се бели покривач, бајковит призор у престоници
Блиц пре 27 минутајош 5 повезаних
Драма у Црном мору: Експлозија на руском танкеру: Сумња се на мину, посада евакуисана (фото)
Блиц пре 7 сатијош 3 повезане
Трамп поништава сва докумената које је "поспани" Џо Бајден потписао аутопеном
РТВ пре 5 сатијош 3 повезане
Тешка саобраћајка код искључења за Младеновац: Аутомобил тотално уништен, преврнуо се на кров
Курир пре 4 сатијош 4 повезане