Повезане вести

Маки Бањак: Из Партизана су ме звали да се вратим

Маки Бањак: Из Партизана су ме звали да се вратим

Еуроневс 18.08.2022
Камерунски фудбалер Маки Бањак изјавио је данас за медије из домовине да су га из Партизана звали да се врати у Хумску. Бањак је одиграо 18 утакмица за црно-беле у сезони 2020/21, али је после несугласица са тренером… »
Партизан зове бившег играча: Одбио да игра за Станојевића, а сада би поново могао у Хумску

Партизан зове бившег играча: Одбио да игра за Станојевића, а сада би поново могао у Хумску

Вечерње новости 18.08.2022
ФУДБАЛСКИ клуб Партизан трага за појачањем на позицији штопера, а избор је пао на момка који је већ носио црно-бели дрес београдског клуба. фото: АП Наиме, камерунски фудбалер Маки Бањак изјавио је данас за медије из домовине… »
Партизан хоће да врати Макија Бањка

Партизан хоће да врати Макија Бањка

Данас 18.08.2022
Сваки фудбалер који има цену на тржишту, на продају је овога лета у Партизану. Црно-бели су недавно добили понуду за Игора Вујачића тежине милион евра, од стране руског Сочија. Без обзира на порозност одбране од старта сезоне, у… »
Партизан жели Макија Бањака!

Партизан жели Макија Бањака!

Спортске.нет 18.08.2022
Фудбалски клуб Партизан контактирао је камерунског штопера Макија Бањака у жељи да га врати у Хумску, потврдио је играч. Његов боравак у Партизану није испунио сва очекивања након што је доведен из љубљанске Олимпије. Био… »
Одбио да игра код станојевића, а САД се враћа у Партизан!? Неочекивани први трансфер Гордана Петрића - "Звали су ме"

Одбио да игра код станојевића, а САД се враћа у Партизан!? Неочекивани први трансфер Гордана Петрића - "Звали су ме"

Мондо 18.08.2022
Мало ко је очекивао да ће прво појачање Партизана код Гордана Петрића бити штопер. Мало ко је очекивао да ће прво појачање Партизана код Гордана Петрића бити штопер. Гордан Петрић је од руководства Партизана затражио двојицу… »

Вести дана »