Povezane vesti
Invaliditet i deca: U prodaji Barbike u invalidskim kolicima, sa slušnim aparatom i veštačkom nogom
BBC News 18.08.2022
Proizvođač Matel je predstavio novu seriju popularnih lutaka u želji da predstavi svu decu, među kojima i ona sa invaliditetom. „Veliki korak za industriju igračaka, ali i u mom životu. Ponosan sam na sebe i na to šta sam." Džejms Stjuart jedan je od… »
Invaliditet i deca: U prodaji Barbike u invalidskim kolicima, sa slušnim aparatom i veštačkom nogom
Južne vesti 18.08.2022
Mattel Džejms (u sredini) učestvuje u kampanji zajedno Rene (ispod njega), Fejšom (desno) i Rouz Ejling-Elisom (levo) „Veliki korak za industriju igračaka, ali i u mom životu. Ponosan sam na sebe i na to šta sam." Džejms Stjuart jedan je od mnogih koji… »
Vesti dana »

Evropa povlači crvene linije: Eu i Ukrajina iznele predlog za dogovor sa Rusijom
Alo pre 14 minutajoš 26 povezanih

(Uživo) Superliga Srbije: Ofk Beograd i Vojvodina igraju u Staroj Pazovi, poznati sastavi
Dnevnik pre 49 minutajoš 41 povezana

Da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka; Makron: Budućnost Ukrajine se ne može odrediti bez Ukrajinaca
RTS pre 1 satjoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih