Povezane vesti
Invaliditet i deca: U prodaji Barbike u invalidskim kolicima, sa slušnim aparatom i veštačkom nogom
BBC News 18.08.2022
Proizvođač Matel je predstavio novu seriju popularnih lutaka u želji da predstavi svu decu, među kojima i ona sa invaliditetom. „Veliki korak za industriju igračaka, ali i u mom životu. Ponosan sam na sebe i na to šta sam." Džejms Stjuart jedan je od… »
Invaliditet i deca: U prodaji Barbike u invalidskim kolicima, sa slušnim aparatom i veštačkom nogom
Južne vesti 18.08.2022
Mattel Džejms (u sredini) učestvuje u kampanji zajedno Rene (ispod njega), Fejšom (desno) i Rouz Ejling-Elisom (levo) „Veliki korak za industriju igračaka, ali i u mom životu. Ponosan sam na sebe i na to šta sam." Džejms Stjuart jedan je od mnogih koji… »
Vesti dana »
Iran zapretio da će likvidirati Netanjahua! "Nastavićemo da ga pratimo i ubićemo ga", Tramp pozvao ove zemlje na akciju u Ormuskom moreuzu! (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 29 povezanih
Zakon o strancima i vozilima na KiM: U čemu je razlika između dva propisa i kako utiču na Srbe
Euronews pre 15 minutajoš 21 povezana
Nikola Jokić "poludeo" zbog svojih saigrača, morao je da im bude i trener: Srbin vikao na klupi tokom meča
Telegraf pre 45 minutajoš 39 povezanih