Повезане вести
"Кад затворим очи, видим унука (17) како ме силује" Ужасни детаљи злочина: Ставио је јастук, знала сам да је то он!
Мондо 18.08.2022
Малолетник Д. П. (17) је у притвору због сумње да је силовао своју бабу С.П. (71). Малолетник Д. П. (17) је у притвору због сумње да је силовао своју бабу С.П. (71). Више јавно тужилаштво у Панчеву поднело је судији за… »
Малолетник из Алибунара силовао своју баку и претио смрћу ако не буде задовољен
Луфтика 18.08.2022
Малолетни Д. П. (17) претукао је и силовао своју бабу С. П. (71) протеклог викенда. Баба, која га чува, сама је малолетног унука пријавила полицији, а поводом тога огласило се и Тужилаштво у Панчеву. Судији за малолетнике Вишег… »
Детаљи страхоте у Иланџи: Баба чувала три малолетна унука без родитеља, најстарији је силовао и пребио
Телеграф 18.08.2022
Насиље над њом је починио најстарији унук током протеклог викенда. С. П. (71) коју је силовао и претукао малолетни унук Д. П. (17) у Иланџи код Алибунара током викенда, како Телеграф сазнаје, у кућу у којој се догодила ова… »
Ужас у Иланџи код Алибунара: Малолетник претукао и силовао своју бабу
Телеграф 18.08.2022
Д. П. се тренутно налази у притвору. Д. П. (17) претукао је и силовао своју бабу С. П. која га чува, сазнаје Телеграф. Напад се догодио током протеклог викенда у месту Иланџа код Алибунара, а унука је баба пријавила полицији. Д… »
Унук (17) силовао бабу и понављао једно! Када је чула шта ју је питао, заплакала је - ево шта је рекла у полицији
Мондо 18.08.2022
Откривено шта је жртва рекла у полицијској станици. Откривено шта је жртва рекла у полицијској станици. Вест да је малолетни унук Д. П. (17) у месту Иланџа код Алибунара силовао и претукао своју бабу С. П. (71) која му је била… »
Док је силовао своју бабу унук понављао једну језиву реченицу: Откривамо шта је рекла полицији у Алибунару
Телеграф 18.08.2022
Како смо незванично сазнали, у другој соби је за време напада спавао други унук (16), а треће унуче, иначе девојчица предата је хранитељској породици. Вест да је малолетни унук Д. П. (17) у месту Иланџа код Алибунара силовао и… »
"Боље да сам умрла него што сам ово дочекала": Потресна исповест бабе коју је силовао унук: "Два сата после поноћи ушао је у…
Блиц 18.08.2022
"Боље да сам умрла, него што сам дочекала да ме унук силује. Мени нема живота. Замислите шта сам дочекала". Овим речима се новинарима обратила седамдесетједногодишња баба коју је силовао седамнаестогодишњи унук из Иланџе код… »
Језива исповест баке коју је силовао унук: Ставио ми је јастук на лице и претио
Нова 18.08.2022
Полиција је ухапсила Д. П. (17) из Алибунара због сумње да је током викенда у кући силовао своју баку С. П. (71). Монструм је баки најпре претио, а потом је пребио и сексуално напаствовао, а несрећна жена се и даље опоравља од… »
Притвор за насиље у Панчеву: Невенчану супругу стезао за врат, она успела да се отргне и побегне
Курир 18.08.2022
ПАНЧЕВО - Основно јавно тужилаштво у Панчеву поднело је Основном суду у Панчеву оптужни предлог против А.Б. због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици. Наиме, он се сумњичи да је… »
Пијан вређао и давио супругу: Подигнута оптужница против насилника из Панчева
Нова 18.08.2022
Основно јавно тужилаштво у Панчеву поднело је Основном суду у Панчеву оптужни предлог против А.Б. због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици. Осумњичени се терети да је 30. јула у Панчеву у… »
Детаљи ужаса у Алибунару: Бака чувала 3 малолетна унука да не оду у дом, а најстарији (17) је силовао и претукао
Курир 18.08.2022
Старица коју је силовао и претукао унук (17) у Алибунару током викенда дошла је у кућу у којој се догодила ова страхота како би чувала малолетне унуке јер их је према незваничним информацијама мајка оставила, а отац им је… »
Малолетник (17) силовао своју бабу Хорор код Алибунара усред ноћи: Претио да ће је убити ако не пристане да га задовољи
Курир 18.08.2022
Тинејџер (17) претукао је и силовао своју бабу (71) протеклог викенда у Алибунару. Баба, која га чува, сама је малолетног унука пријавила полицији, а поводом тога огласило се и Тужилаштво у Панчеву. Судији за малолетнике Вишег… »
Оптужница за насилника из Панчева: Пијан покушао да удави супругу, она успела да му побегне
Телеграф 18.08.2022
Он се сумњичи да је 30. јула ове године у Панчеву у породичној кући пијан тукао ванбрачну супругу М.М. и покушао да је удави. Основно јавно тужилаштво у Панчеву поднело је Основном суду у Панчеву оптужни предлог против А.Б. због… »
Хорор у алибунару: Малолетник претукао, па силовао своју бабу која га је чувала јер је њега и браћу напустила мајка
Блиц 18.08.2022
Малолетни Д. П. (17) претукао је и силовао своју бабу С. П. која га је чувала након што је њега, и његова два брата мајка напустила. Како наводи Телеграф напад се догодио током протеклог викенда, а малолетног унука је баба сама… »
Малолетник из Иланџе осумњичен за силовање своје бабе
Дневник 18.08.2022
ПАНЧЕВО: Више јавно тужилаштво у Панчеву поднело је судији за малолетнике Вишег суда у Панчеву захтев за покретање припремног поступка према малолетнику из Иланџе, због сумње да је 13. августа, уз претње, силовао своју бабу… »
Детаљи ужаса у Алибунару: Старица чувала унуке, најстарији је пребио и силовао
Нова 18.08.2022
С. П. (71) коју је силовао и претукао малолетни унук Д. П. (17) у Алибунару током викенда, како Телеграф сазнаје, у кућу у којој се догодила ова страхота дошла је како би чувала свој три малолетна унука јер их је, како се наводи… »
Саслушан малолетник који је пребио и силовао своју бабу у Алибунару: Прети му дуга робија
Телеграф 18.08.2022
Након саслушања малолетника који је претходно лишен слободе, судија за малолетнике Вишег суда у Панчеву му је по предлогу Вишег јавног тужилаштва у Панчеву одредио притвор. Више јавно тужилаштво у Панчеву поднело је судији за… »
Ужас у Алибунару: Малолетник силовао бабу, одређен притвор
Нова 18.08.2022
Више јавно тужилаштво у Панчеву је дана 13.08.2022. године поднело судији за малолетнике Вишег суда у Панчеву захтев за покретање припремног поступка према малолетнику из Иланџе због постојања основане сумње да је извршио… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане