Povezane vesti
"Serbia, red star, Partizan...Pa mi smo braća": Siniša završio u Urgentnom, a o potezu lekara u Grčkoj svima priča
Mondo 18.08.2022
Sinišu je na letovanju u Grčkoj zaboleo zub, a kako se nije osećao dobro, lekari su mu uradili sve detaljne analize, iako mu je isteklo zdravstveno osiguranje. Na kraju, ništa nisu naplatili. Sinišu je na letovanju u Grčkoj zaboleo zub, a kako se nije… »
Grčki lekar Siniši spasio život, pa jednom rečenicom rasplakao Srbiju: "Mi smo braća, ja bratu nisam nikada ništa naplatio"…
Blic 18.08.2022
Kada krenemo na godišnji odmor obično strepimo da ne dođe do neke nepredviđene situacije koja bi mogla da nam upropasti letovanje i izbije dodatni novac iz džepa, međutim, ako do toga i dođe trudimo se da upamtimo samo lepa iskustva koja smo tamo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za subotu, 21. jun: Nakon svežeg jutra, dan sunčan i topao
Novi magazin pre 36 minutajoš 19 povezanih

Iran i Izrael na krv i nož Opšti haos u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija (video)
Alo pre 21 minutajoš 18 povezanih

Ogroman požar u Dalmaciji, vatra guta sve pred sobom: Turisti beže, plamen zahvatio kuće! Stižu jezivi snimci iz Hrvatske (video)
Kurir pre 17 minutajoš 10 povezanih

Počinju gužve, Srbi kreću na more! Ovog vikenda veći broj vozila na putevima prema destinacijama za odmor
Kurir pre 12 minutajoš 11 povezanih