Povezane vesti

Sotirovski: Nismo pogrešili što smo Aerodrom predali državi

Južne vesti 18.08.2022
Radovi koji su počeli pre pet meseci na izgradnji nove terminalne zgrade na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu uveliko traju, a obilazeći ih sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je istakla da… »

Momirović obišao radove na Aerodromu u Nišu

Jug press 18.08.2022
NIŠ Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima obišli su radove na izgradnji nove terminalne zgrade na niškom Aerodromu „Konstantin Veliki“. Radovi teku po… »

"Niš će biti potpuno drugačiji grad" FOTO

B92 18.08.2022
Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu zabeležio je u julu ove godine, u odnosu na isti mesec prošle godine, rast broja prevezenih putnika od 70 odsto, istakao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović nakon… »

Opet se odlaže izgradnja obilaznice oko Niša, ministar kaže radovi od sledeće godine

Južne vesti 18.08.2022
Podignute rampe kada vozovi prolaze i gužva u saobraćaju su višegodišnji problemi Nišlija, a da bi se oni rešili više puta je najavljivana izgradnja železničke obilaznice oko Niša. Poslednje obećanje ministra građevinarstva Tomislava… »

Momirović: Izgradnja obilaznice oko Niša neće početi na jesen, već u martu sledeće godine

Radio sto plus 18.08.2022
Momirović je u februaru ove godine rekao da će radovi najverovatnije početi tokom juna, a potom je u maju rekao da će pokušati da radovi krenu u ovoj godini „koliko već na jesen“. Momirović je u maju kazao da je problem u pripremi zemljišta za… »

Momirović: Izgradnja obilaznice oko Niša neće početi na jesen, već marta sledeće godine

Niške vesti 18.08.2022
Momirović je u februaru ove godine rekao da će radovi najverovatnije početi tokom juna, a potom je u maju rekao da će pokušati da radovi krenu u ovoj godini „koliko već na jesen“. On je u maju kazao da je problem u priremi zemljišta za… »

Vesti dana »