Povezane vesti

Aleksandar Šapić: GSP da istraži kriminalistička policija

Aleksandar Šapić: GSP da istraži kriminalistička policija

Vreme 18.08.2022
Vesti U Gradskom saobraćjnom preduzeću mnogo toga bi trebalo da se istraži i mnogo toga će se promeniti. Karte za sada neće poskupeti, jer je besmisleno da poskupljuje nešto što niko ne plaća. A što se Europrajda tiče, on sa tim nije imao, nema… »
Šapić: Voleo bih da se policija uključi u ispitivanje rada GSP

Šapić: Voleo bih da se policija uključi u ispitivanje rada GSP

Euronews 18.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da bi voleo da se u ispitivanje poslovanja Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) uključi i Uprava kriminalističke policije, jer tu ima puno stvari koje treba da se istraže, pošto "skoro 30… »
Šapić: Bez poskupljenja prevoza u narednih godinu i po dana

Šapić: Bez poskupljenja prevoza u narednih godinu i po dana

Vesti online 18.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da gradski prevoz neće poskupeti u narednih godinu do godinu i po dana, jer, kako je rekao, nema smisla poskupljivati nešto što niko ne plaća. Na današnjoj sednici Skupštine grada, Šapić… »
Šapić: Gradski prevoz neće poskupeti u narednih godinu, godinu i po dana

Šapić: Gradski prevoz neće poskupeti u narednih godinu, godinu i po dana

Biznis.rs 18.08.2022
plan da grad beograd preuzme naplatu. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je u četvrtak da u narednih godinu, godinu i po dana sigurno neće biti poskupljenja cene javnog gradskog prevoza u Beogradu i dodao da grad planira da preuzme… »
Šapić: Dokle god sam gradonačelnik, znači da imam podršku SNS

Šapić: Dokle god sam gradonačelnik, znači da imam podršku SNS

Insajder 18.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će biti spreman u bilo kom trenutku ukoliko dođe do novih beogradskih izbora, ali da će praviti planove kao da će na toj funkciji ostati četiri godine, odnosno ceo mandat. "Ukoliko se… »
Šapić: Neće biti poskupljenja karata za javni prevoz bar godinu i po dana

Šapić: Neće biti poskupljenja karata za javni prevoz bar godinu i po dana

Danas 18.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar šapić rekao je novinarima u Skupštini grada da u narednih godinu i po sigurno neće biti poskupljenja karata za javni prevoz, jer to ne bi imalo svrhu s obzirom da samo 15 odsto putnika plaća markice. – Hajde prvo… »
Šapić: Raskinućemo ugovor za naplatu karata u GSP

Šapić: Raskinućemo ugovor za naplatu karata u GSP

Danas 18.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će pokušavati da raskine ugovor sa privatnom firmom Kentkart koja ima pravo na deo od naplate karata u gradskom prevozu. – Šta ćemo zateći u GSP-u, videćemo. Da li će biti prijava, možda ako… »

Vesti dana »