Povezane vesti
BIRODI: REM nije reagovao na to što je Vučić izbornu kampanju završio izlaskom iz frižidera na TV Pink
Danas 18.08.2022
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) u izveštaju o izveštavanju tokom izborne kampanje izostavilo ukaže na upotrebe javnih funkcija tokom kampanje na čelu sa, prema REM-u… »
BIRODI: REM nije reagovao na to što je Vučić izbornu kampanju završio izlaskom iz frižidera
Insajder 18.08.2022
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) u izveštaju o izveštavanju tokom izborne kampanje izostavilo da ukaže na upotrebe javnih funkcija tokom kampanje na čelu sa, prema REM-u… »
Vesti dana »
Da li će Tivat postati novi pojam u rečniku proširenja Evropske unije
Južne vesti pre 4 minutajoš 66 povezanih
Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu Vučić: Apsolutno smo za predlog Makrona i Merca o postepenoj integraciji u EU
Euronews pre 1 satjoš 125 povezanih
Majkl Jang: Poštujem ulogu Senata, neću komentarisati moju nominaciju
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
"Treba mi objašnjenje šta se desilo danas!?" Ovako je Aleksandra Krunić prokomentarisala plasman u finale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
"Došao je doktor, dao mi nešto..." Italijan objasnio odluku o šokantnom povlačenju sa Rolan Garosa
Kurir pre 14 minutajoš 27 povezanih