Повезане вести

ВИДЕО Гробари загмели „Управа напоље“, па послали поруку играчима

ВИДЕО Гробари загмели „Управа напоље“, па послали поруку играчима

Нова 18.08.2022
Навијачи не одустају од протеста против управе клуба. Фудбалери Партизана од 21.00 дочекују екипу Хамруна са Малте у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу конференција, а приметно је да је посета осетно слабија од оне против… »
Апел није уродио плодом, Партизан у Европу испраћа полупразна Хумска...

Апел није уродио плодом, Партизан у Европу испраћа полупразна Хумска...

Спортске.нет 18.08.2022
За нешто мање од пола сата до почетка Партизанове европске утакмице, а трибине у Хумској и нису нарочито попуњене. Свега пет до шест хиљада људи, ако и толико, ће испратити први од два окршаја од којих ће зависити европска… »
Неубедљиви Партизан убедљиво победио!

Неубедљиви Партизан убедљиво победио!

Спорт клуб 18.08.2022
Фудбалери Партизана у првом мечу баража за пласман у Лиге конференције убедљиво су у Хумској победили екипу Хамруна са Малте резултатом 4:1. Реванш је за недаљу дана, али утисак је да екипа Гордана Петрића, и поред неубедљиве… »
Партизан најзад ефикасан, црно-бели на Малту иду са три гола предности

Партизан најзад ефикасан, црно-бели на Малту иду са три гола предности

Еуроневс 18.08.2022
Фудбалери Партизана убедљиво су славили 4:1 против Хамруна у плеј-оф рунди квалификација за Лигу конференција. Високим пресингом су играчи Гордана Петрића правили велике проблеме Малтежанима и за тај труд били награђени. Голове… »
ВИДЕО Ово је Партизан: Пресинг, прекид, контра и три различита гола Хамруну

ВИДЕО Ово је Партизан: Пресинг, прекид, контра и три различита гола Хамруну

Нова 18.08.2022
Погледајте три другачија и сва три лепа гола Партизана из првог полувремена. Фудбалери Партизана створили су предност над Хамрун Спартансима већ у првом полувремену меча у Хумској. Црно-бели су са 3:0 окончали првих 45 минута… »
Хотспорт на лицу места: Погледајте реакције Вучелића и Вазуре на скандирање Гробара! (видео)

Хотспорт на лицу места: Погледајте реакције Вучелића и Вазуре на скандирање Гробара! (видео)

Хот спорт 18.08.2022
Не стају навијачи са песмом. Делује да су фудбалери Партизана коначно пронашли ритам, повели су са 3:0 против малтешког Хамруна у првом мечу плеј-офа за Лигу конференција. Ипак, упркос доброј игри црно-белих, навијачи и даље… »
ПОЛУВРЕМЕ - Голеада у Хумској, коначно Партизан!

ПОЛУВРЕМЕ - Голеада у Хумској, коначно Партизан!

Спортске.нет 18.08.2022
Фудбалери Партизана воде против Хамруна у Хумској резултатом 3:0 после првих 45 минута меча плејофа за Лигу конференција. Изабраници Гордана Петрића заиграли су ове вечери доста боље, истина Малтежани су запретили први преко… »
Слаба посета у Хумској, Малтежани довели трубаче

Слаба посета у Хумској, Малтежани довели трубаче

Спортски журнал 18.08.2022
Малобројни навијачи црно-белих тражили су одлазак актуелне управе на челу са Милорадом Вучелићем и вређали генералног директора клуба Милоша Вазуру. Вечерашњи дуел између фудбалера Партизана и Хамруна са Малте у Хумској у… »
Гробари ПЕВАЛИ "управа напоље", а на северу прави оркестар! Трубе, бубњеви - пред меч луда журка на трибини!

Гробари ПЕВАЛИ "управа напоље", а на северу прави оркестар! Трубе, бубњеви - пред меч луда журка на трибини!

Мондо 18.08.2022
Погледајте како је било на стадиону црно-белих пред меч. Погледајте како је било на стадиону црно-белих пред меч. Фудбалери Партизана у четвртак на свом стадиону играју важан меч против малтешког клуба Хамрун у плеј-офу за… »
Марковић: Планирао сам да завршим каријеру у Партизану

Марковић: Планирао сам да завршим каријеру у Партизану

Спортски журнал 18.08.2022
Марковић је поникао у Партизану из ког је 2013. прешао у Бенфику, а касније је играо за Ливерпул, Фенербахче, Спортинг, Хал, Андерлехт и Фулам. Фудбалер Газијантепа и некадашњи капитен Партизана Лазар Марковић изјавио је данас… »
Хтео сам да останем у Партизану до краја каријере! Лазар Марковић открио Турцима - "Нисам очекивао да ће бити овако..."

Хтео сам да останем у Партизану до краја каријере! Лазар Марковић открио Турцима - "Нисам очекивао да ће бити овако..."

Мондо 18.08.2022
Лазар Марковић је турским медијима открио како је дошло до његовог доласка у Газијантеп након периода у Партизану. Лазар Марковић је турским медијима открио како је дошло до његовог доласка у Газијантеп након периода у… »
Лазар Марковић хтео у Партизану крај каријере: Капитен сам, желео сам да останем до краја!

Лазар Марковић хтео у Партизану крај каријере: Капитен сам, желео сам да останем до краја!

Хот спорт 18.08.2022
Напустио је Лазар Марковић Партизан овог лета, па је тако отпочео ново поглавље у каријери уз потпис у турском Газијантепу. МишљењаГробара око његовог другог мандата у црно-белом дресу су подељена, али крилни нападач има… »
Петрићева шок терапија – И ко је уопште тај Хамрун?

Петрићева шок терапија – И ко је уопште тај Хамрун?

Спортске.нет 18.08.2022
Црно-бели у кризи и са новим тренером против потпуно неочекиваног противника. Шокирани, рањени и конфузни Партизан у четвртак од 21 сат дочекује малтешки Хамрун, у првој утакмици плеј-офа за пласман у УЕФА Лигу конеференције… »
На ивици амбиса: Партизан је доживео да му и Малтежани прете

На ивици амбиса: Партизан је доживео да му и Малтежани прете

Нова 18.08.2022
Црно-бели од 21 час дочекују Хамрун Спартансе с Малте у утакмици која ће одредити даљи ток сезоне. Победа их приближава Европи, пораз са друге стране значи увод у нешто што би могло да буде описано као, у најмању руку… »

Вести дана »