Povezane vesti
Tviter bez obrazloženja suspendovao nalog Arnou Gujonu
Politika 18.08.2022
Tviter nalog direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arnoa Gujona je suspendovan, objavio je Gujon na svom Fejsbuku. „Upravo mi je Tviter bez obrazloženja suspendovao nalog na kojem sam imao 34.000 pratilaca! To je skandalozno… »
Nalog Arno Gujona suspendovan sa Tvitera
Sputnik 18.08.2022
Tviter nalog direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arna Gujona je suspendovan, objavio je Gujon na svom Fejsbuku (Aktivnosti „Meta“ - društvene mreže Fejsbuk i Instagram zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke). Ranije… »
Gujon: Skandalozno! Tviter mi je suspendovao nalog sa 34.000 pratilaca
Telegraf 18.08.2022
Gujon je reagovao na anketu u kojoj se navodi da "gotovo polovina građana Srbije smatra da je KiM izgubljeno" Tviter nalog direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arnoa Gujona je suspendovan, objavio je Gujon na svom Fejsbuku. -… »
Vesti dana »
Svi u blokade: Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okačili transparente
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Skup za odbranu dostojanstva Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“: Đaci tražili ostavku direktora (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 20 povezanih