Povezane vesti
Unuk mi je stavio jastuk na glavu i silovao me: Jeziva ispovest bake koju je napastvovalo dete koje je odgajila
Kurir 19.08.2022
Upao je u toku noći u moj krevet, stavio mi jastuk na lice i udarao me, nisam mogla da se odbranim - priča žena (71) iz okoline Alibunara čiji je unuk (17) uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja. Mladić (17) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao i… »
"Bio je vidno pijan i znala sam da me je on SILOVAO": Ispovest babe iz Alibunara koju je unuk zlostavljao: "Rekao mi je da ne…
Blic 19.08.2022
Kada je završio sa iživljavanjem rekao mi je: "Ne mrdaj baba. Ja ću da izađem iz kuće i da se nisi pomerila dok ne čuješ kako kucam na roletne sa spoljne strane". Izašao je i ubrzo sam čula kucanje. Posle nekoliko minuta unuk je onako… »
Oglasila se baba koju je silovao unuk - "3 puta sam padala u nesvest": Ušao je i postavio mi pitanje, tada sam znala...
Mondo 19.08.2022
Maloletnik D.P. (17) osumnjičen je da je silovao, a potom pretukao rođenu babu S. P. (71) u selu u okolini Alibunara 13. avgusta u njihovom porodičnom domu. Maloletnik D.P. (17) osumnjičen je da je silovao, a potom pretukao rođenu babu S. P. (71) u… »
Zaštitnik građana pokrenuo postupak kontrole rada nadležnih u slučaju silovanja u Alibunaru
Radio 021 19.08.2022
Zaštitnik građana saopštio je da je, po sopstvenoj inicijativi, pokrenuo postupke kontrole rada nadležnih u slučaju silovanja u Alibunaru. Kontrolu je, kako je navedeno u saopštenju, pokrenuo na osnovu saznanja iz medija o postojanju sumnje da je… »
Tri puta sam padala u nesvest dok me je unuk silovao, a on se posle pravio lud: Novi detalji nezapamćenog zločina kod…
Kurir 19.08.2022
Baka (71) iz sela u okoline Alibunara koja je preživela pravu golgotu, i kako je i sama navela za Kurir, ogromnu sramotu nakon što ju je unuk (17) kome je bila staratelj silovao, a zatim i pretukao 13. avgusta u njihovom porodičnom domu, ispričala je… »
Baka koju je silovao unuk sada strahuje od ovoga! U katastrofalnom stanju pitala komšije: "Je l' stvarno on to uradio?"
Mondo 19.08.2022
Komšije starice iz mesta Ilandža kod Pančeva su u šoku nakon što je maloletni D.P. silovao, a zatim pretukao svoju baku. Komšije starice iz mesta Ilandža kod Pančeva su u šoku nakon što je maloletni D.P. silovao, a zatim pretukao svoju baku… »
Jezive reči unuka koji je silovao svoju babu: Kada je izlazio iz kuće uputio joj jednu rečenicu: Pitala me da li je stvarno…
Blic 19.08.2022
Vest da je maloletni unuk (17) u mestu kod Alibunara silovao i pretukao svoju babu (71) koja mu je bila staratelj, obzirom da mu je otac umro, a majka ga ostavila, potresla je Srbiju. Napad na nesrećnu ženu dogodio se tokom vikenda. - Bili smo kod nje… »
"Pitala me da li je stvarno on to uradio, umalo mi srce nije puklo": Komšije bake koju je silovao unuk
Telegraf 19.08.2022
"Njoj nema ko da pomogne, nema nikog. Ima tu jednu ćerku koja je udata, a i ona ima probleme sa mužem. Njoj je sin umro, taj unuk je njegov sin. Užas!" Meštani mesta Ilandža u kojoj je maloletni unuk D. P. (17) silovao i pretukao svoju baku S. P… »
Vesti dana »
Meloun: Jokić je potpuno ravnodušan prema objavama na društvenim mrežama (video)
Sportski žurnal pre 26 minutajoš 17 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 32 minutajoš 8 povezanih