Povezane vesti
Inspektori plakali nad ubijenom decom na Cetinju! Zbog ovog uviđaj trajao duže od uobičajenog: Dok su živi neće moći da…
Kurir 19.08.2022
Stravične scene nevino ubijene dece i ostalih žrtava u cetinjskom naselju Medovina nisu ostavile ravnodušnim pripadnike policije i istražitelje dok su pre tačno sedam dana obavljali uviđaj nakon što je monstrum Vuk Borilović, naoružan… »
Borilović svoje žrtve nišanio u glavu?! Istražitelji plakali na uviđaju zbog prizora: "Dok smo živi nećemo zaboraviti!"
Mondo 19.08.2022
Inspektori nisu ostali ravnodušni na prizor koji su videli nakon masakra na Cetinju! Inspektori nisu ostali ravnodušni na prizor koji su videli nakon masakra na Cetinju! Pre tačno sedam dana, pripadnici policije i istražitelji su obavljali uviđaj na… »
Inspektori Plakali nad ubijenom decom: Uviđaj na Cetinju trajao duže od uobičajenog zbog stravičnih scena
Večernje novosti 19.08.2022
STRAVIČNE scene nevino ubijene dece i ostalih žrtava u cetinjskom naselju Medovina nisu ostavile ravnodušnim pripadnike policije i istražitelje dok su pre tačno sedam dana obavljali uviđaj nakon što je monstrum Vuk Borilović, naoružan… »
Inspektori plakali nad ubijenom decom Uviđaj na Cetinju trajao duže od uobičajenog zbog stravičnih scena
Alo 19.08.2022
Stravične scene nevino ubijene dece i ostalih žrtava u cetinjskom naselju Medovina nisu ostavile ravnodušnim pripadnike policije i istražitelje dok su pre tačno sedam dana obavljali uviđaj nakon što je monstrum Vuk Borilović, naoružan… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Još jedna tortura nad Srbima na Kim! Oglasila se Srpska lista povodom incidenta: Nepoznate osobe bacile molotovljev koktel ispred porodične kuće Petra Popovića
Alo pre 26 minutajoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih