Povezane vesti
Ćerkin dolazak je sve promenio: Petar napustio dom, Hana ostala sama. Prestala sam da reagujem…
Svet & Skandal 19.08.2022
Ćerka Hane Huljić i Petra Graša donela je radost u život poznatog para Devojčica Alba, ćerka Hane Huljić i Petra Graša na svet je pristigla 17. jula i u njihov život unela potpuno novu energiju. Zbog novinskih napisa o njihovom braku, venčanju pa čak i… »
Hana Huljić prvi put o ćerki: Otkrila da li ona i Grašo planiraju drugu svadbu
Nova 19.08.2022
Hana i Petar postali su roditelji ćerkice Albe 17. jula, a ona je sada prvi put govorila o majčinstvu. Ćerka Tončija Huljića sada je otkrila kako se snašla u roditeljstvu i kakvi su joj planovi za budućnost. „Sviđa mi se uloga mame. Dobro sam. Malo je… »
Hana Huljić prvi put o ulozi majke: Priznala šta je muči i otkrila da li ona i Petar Grašo planiraju još jednu svadbu!
Mondo 19.08.2022
Hana Huljić i Petar Grašo dobili su ćerku pre mesec dana, a njihov privatan život ne prestaje da intrigira. Hana Huljić i Petar Grašo dobili su ćerku pre mesec dana, a njihov privatan život ne prestaje da intrigira. Hana Huljić i Petar Grašo postali su… »
Hana Huljić prvi put o majčinstvu: Evo da li planira još jednu svadbu sa Petrom Grašom: "Beba ima grčeve"
Blic 18.08.2022
Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji ćerkice Albe 17. jula, što ih svakim danom čini sve srećnijim. Ćerka Tončija Huljića otkrila je sada kako se snašla u roditeljstvu. - Sviđa mi se uloga mame. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih
Dmitrijev predviđa najgori scenario: "Evropske benzinske pumpe mogu ostati bez goriva već 20. aprila"
B92 pre 9 minutajoš 58 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 24 minutajoš 16 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih