Повезане вести
Тања Савић у алкохолу тражила спас: Црква јој помогла да се извуче из проблема
Свет & Скандал 19.08.2022
Живот Тање Савић проткан је разним искушењима Певачица Тања Савић присетила се почетака каријере и првог пијанства, због ког се, како каже, више никада није тако олешила као тада, за прославу свог пунолетства. Наиме, она прича… »
Ишла сам у цркву да се закунем да никад више нећу! Тања Савић годинама ћутала о ономе што је урадила - згадио ми се!
Мондо 19.08.2022
Тања Савић не носи лепо искуство с прославе осамнаестог рођендана. Тања Савић не носи лепо искуство с прославе осамнаестог рођендана. Певачица Тања Савић, која ово лето проводи радно, али и "части" фанове фотографијама на… »
Тања Савић открила тајну из младости: "у цркви сам се заклела да то нећу радити", а бивши муж изнео језиве тврдње
Блиц 19.08.2022
Певачица Тања Савић присетила се почетака каријере, али и првог пијанства које је било, како каже, за прославу њеног 18. рођендана. - Сећам се свог 18. рођендана. Он није био као сва пунолетства мојих другара. Ја сам радила тад… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана