Povezane vesti
Nišlija lakše povređen u požaru koji izbio u njegovom stanu
Danas 19.08.2022
U požaru u stanu na sedmom spratu zgrade na Bulevaru Nemanjića broj 40, u širem centru Niša, lakše je povređen muškarac (59), koji je zbrinut u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Niš. Niški UKC je saopštio da je muškarac “od vidljivih… »
FOTO Požar u zgradi u Nišu, muškarac prevezen u Urgentni centar
Nova 19.08.2022
Stariji Nišlija povređen je u svom stanu na sedmom spratu zgrade na Bulevaru Nemanjića 40 u Nišu, u požaru koji je izbio oko 8.30 sati. Muškarac je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KC Niš i stepen njegovih povreda nije zasad poznat. Požar… »
Sumnja se da je opušak izazvao požar: Vlasnik stana pokušao da pobegne od vatre
Nova 19.08.2022
Stariji Nišlija (59) povređen je u požaru koji je izbio jutros u njegovom stanu na sedmom spratu zgrade na Bulevaru Nemanjića 40 u Nišu. Prema rečima komšija, sumnja se da je vatru izazvao opušak cigarete. U stanu u kom je izbio požar živi stariji… »
U požaru u Nišu povređen stariji muškarac
RTV 19.08.2022
NIŠ - U požaru u stambenoj zgradi u Nišu koji je izbio jutros oko 8 časova, povređen je jedan stariji muškarac. Brzom reakcijom vatrogasne službe požar je lokalizovan, prenose Novosti. Požar je izbio u stanu na sedmom spratu zgrade u Bulevaru Nemanjića i… »
"Rekla sam mužu: 'mi gorimo!'" Požar na 7. spratu zgrade u Nišu, povređen jedan muškarac, stanari uznemireni: "Bio je sav crn…
Blic 19.08.2022
Muškarac 59 godina star povređen je u požaru koji je jutros izbio na sedmom spratu u zgradi broj 40 na Bulevaru Nemanjića u Nišu. Povređeni muškarac je na nosilima iznet iz zgrade. Prvim pregledom utvrđeno je da povređeni ima manju opekotinu na temenim… »
VIDEO Upravnik zgrade nakon požara u Nišu: Istraga će utvrditi sve okolnosti
Nova 19.08.2022
Predrag Milošević, profesionalni upravnik zgrade u Nišu u kojoj je jutros oko 8.30 časova izbio požar prilikom dobijenih informacija o požaru odmah je došao na lice mesta i dao izjavu. „Kad sam stigao već su vatrogasci bili tu“, rekao je tom prilikom… »
Rekla sam mužu, mi gorimo! Nišlija (59) povređen u vatrenoj stihiji na 7. spratu zgrade u Bulevaru Nemanjića
Kurir 19.08.2022
NIŠ - Muškarac od 59 godina povređen je u požaru koji je jutros izbio na sedmom spratu u zgradi broj 40 na Bulevaru Nemanjića u Nišu. Kako Kurir saznaje, dvoje je prevezeno sanitetom nakon što su se nagutali dima. Prvim pregledom utvrđeno je da povređeni… »
Požar u višespratnici u Nišu: Povređen muškarac u stanu na sedmom spratu
Telegraf 19.08.2022
Požar se nije proširio na druge stanove. Jedan stariji Nišlija povređen je jutros kada je u njegovom stanu na sedmom spratu stambene zgrade u Bulevaru Nemanjića izbio požar. On je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar UKC Niš, stepen njegovih… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 48 povezanih

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

Kričkova zloglasna jedinica privela i Italijana u garažu Vlade: “Necivilizovana i divljačka atmosfera”
Luftika pre 1 satjoš 4 povezane

Nikezić (SSP) traži da tužilaštvo ispita Brnabić zbog tvrdnje da je pad nadstešnice bio diverzija
Novi magazin pre 56 minutajoš 22 povezane