Povezane vesti
"Jedino je jači od mene bog koji me čuva": Miloš Bojanić uživa u luksuzu u Crnoj Gori, a ovako govori o najtežem periodu
Mondo 19.08.2022
Miloš Bojanić nerado priča o periodu kada se borio s tumorom, ali danas je zahvalan Bogu što je sve kako treba. Miloš Bojanić nerado priča o periodu kada se borio s tumorom, ali danas je zahvalan Bogu što je sve kako treba. Pevač Miloš Bojanić ovo leto… »
Zahvaljujući gospodu Bogu, ja sam to preživeo: Miloš Bojanić ne želi da se seća ovog problema, a jedna stvar ga je sad…
Kurir 19.08.2022
Pevač Miloš Bojanić boravi na crnogorskom primorju, gde i ovog leta odmara sa suprugom Brankom i unucima u zajedničkoj vili na moru. Bojanić je otvorio dušu i progovorio o tome da li ima rak kože i kakvo mu je sada zdravstveno stanje. - Ljudi ne znaju o… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 39 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 22 povezane

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 21 povezana

Detalji napada na srpske turiste u Grčkoj: Vozač zbrinut u bolnici, identifikovana dva napadača
Sputnik pre 4 minutajoš 23 povezane

Sijarto: Ponuda da Mađarska bude mesto sastanka Putina i Zelenskog i dalje važi
NIN pre 29 minutajoš 24 povezane