Povezane vesti
Šapić: Nisam sklanjao Vesićeve kadrove, mene on i ne interesuje
Danas 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega „Vesić ne interesuje“… »
Šapić: Vesić me ne interesuje, u izboru kadrova sam „surovi profesionalac“
N1 Info 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora javnih preduzeća, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega "Vesić… »
Šapić: ”Vesić me ne interesuje”
Pravda 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega „Vesić ne interesuje“… »
Šapić: Nisam sklanjao Vesićeve kadrove, mene on i ne interesuje
Insajder 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega "Vesić ne interesuje"… »
Šapić tvrdi da nije sklanjao Vesićeve kadrove: Mene on i ne interesuje
Nova 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega "Vesić ne interesuje"… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, osumnjičen za zlostavljanje polaznica njegove škole glume, prenose mediji
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Kada Srbija igra za finale i protiv koga? Ovako sada stoje stvari na Evropskom prvenstvu u vaterpolu
Mondo pre 43 minutajoš 107 povezanih
UNS: Utvrditi ko stoji iza napada na Instagram naloge portala Nova.rs i nedeljnika Radar
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih
Najbahatiji penal u istoriji fudbala: Brahim Dijaz "bockao" za titulu prvaka Afrike, sad plače kao kiša
Mondo pre 24 satajoš 24 povezane