Povezane vesti
Šapić: Nisam sklanjao Vesićeve kadrove, mene on i ne interesuje
Danas 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega „Vesić ne… »
Šapić: Vesić me ne interesuje, u izboru kadrova sam „surovi profesionalac“
N1 Info 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora javnih preduzeća, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da… »
Šapić: Nisam sklanjao Vesićeve kadrove, mene on i ne interesuje
Insajder 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega "Vesić ne… »
Šapić: ”Vesić me ne interesuje”
Pravda 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega „Vesić ne… »
Šapić tvrdi da nije sklanjao Vesićeve kadrove: Mene on i ne interesuje
Nova 19.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da smena velikog broja direktora, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, ne predstavlja sklanjanje kadrova doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, navodeći da njega "Vesić ne… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih