Повезане вести
Шапић: Нисам склањао Весићеве кадрове, мене он и не интересује
Данас 19.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да смена великог броја директора, на јучерашњој седници Скупштине града, не представља склањање кадрова доскорашњег заменика градоначелника Горана Весића, наводећи да њега… »
Шапић: Весић ме не интересује, у избору кадрова сам „сурови професионалац“
Н1 Инфо 19.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да смена великог броја директора јавних предузећа, на јучерашњој седници Скупштине града, не представља склањање кадрова доскорашњег заменика градоначелника Горана Весића… »
Шапић: ”Весић ме не интересује”
Правда 19.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да смена великог броја директора, на јучерашњој седници Скупштине града, не представља склањање кадрова доскорашњег заменика градоначелника Горана Весића, наводећи да њега… »
Шапић: Нисам склањао Весићеве кадрове, мене он и не интересује
Инсајдер 19.08.2022
Шапић тврди да није склањао Весићеве кадрове: Мене он и не интересује
Нова 19.08.2022
Вести дана »
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 35 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 0 минутајош 26 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 39 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 21 минутајош 44 повезане