Повезане вести

Понош о задржавању на граници: Узалуд вам труд, свирачи

Блиц 19.08.2022
Оснивач Покрета "Србија центар" (СРЦЕ) и кандидат на овогодишњим председничким изборима Здравко Понош рекао је, поводом јучерашњег задржавања његове породице и њега на граничном прелазу Батровци приликом повратка у Србију… »
Понош: Вучић шаље министра на одвикавање од наркотика

Понош: Вучић шаље министра на одвикавање од наркотика

Правда 19.08.2022
Оснивач покрета "СРЦЕ" и председнички кандидат на недавно одржаним изборима, Здравко Понош, рекао је да шеф српске државе Александар Вучић једног министра неће поново именовати зато што га, како је навео, "шаље на одвикавање од… »
Понош: На граници су ме држали два сата, рекли су ми да БИА хоће да разговара са мном

Понош: На граници су ме држали два сата, рекли су ми да БИА хоће да разговара са мном

Еуроневс 19.08.2022
Оснивач покрета "Србија центар - СРЦЕ" и кандидат на овогодишњим изборима за председника Здравко Понош саопштио је да су њега и његову породицу у четвртак поподне задржали на граничном прелазу Батровци, приликом уласка у… »
Манојловић: Заустављањем Поноша на граници, Вулин наставио са политиком ЈУЛ-а

Манојловић: Заустављањем Поноша на граници, Вулин наставио са политиком ЈУЛ-а

Н1 Инфо 19.08.2022
Задржавањем лидера огранизације Србије центар Здравка Поноша на граници са Хрватском, дезертер Вулин је наставио са политиком ЈУЛ-у у погледу презира према Србима из Хрватске и избеглицама, рекао је директор кампање покрета… »

Н1 Инфо 19.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар и кандидат на овогодишњим председничким изборима Здравко Понош рекао је, поводом јучерашњег задржавања његове породице и њега на граничном прелазу Батровци приликом повратка у Србију, да ако је… »
Понош о јучерашњем задржавању на граничном прелазу Батровци: „Вучићу, не дирај ми породицу“

Понош о јучерашњем задржавању на граничном прелазу Батровци: „Вучићу, не дирај ми породицу“

Данас 19.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар и кандидат на овогодишњим председничким изборима Здравко Понош рекао је, поводом јучерашњег задржавања његове породице и њега на граничном прелазу Батровци приликом повратка у Србију, „ако је… »
Понош: Задржан сам на Батровцима из политичких разлога, још ћу се више бавити опозиционим радом

Понош: Задржан сам на Батровцима из политичких разлога, још ћу се више бавити опозиционим радом

Нови магазин 19.08.2022
Лидер покрета "Срце" Здравко Понош изјавио је да је његово задржавање на граничном прелазу Батровци, прилком повртака у Србију било политички митовисано и нагласио да ће се још активније бавити опозиционим радом. Понош је на… »
Понош о задржавању на граници: Ако је идеја била да ме политички демотивишу, нису успели

Понош о задржавању на граници: Ако је идеја била да ме политички демотивишу, нису успели

Инсајдер 19.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар и кандидат на овогодишњим председничким изборима Здравко Понош рекао је, поводом јучерашњег задржавања његове породице и њега на граничном прелазу Батровци приликом повратка у Србију, да ако је… »
Вучић шаље министра на одвикавање од наркотика: Понош изнео шокантан детаљ

Вучић шаље министра на одвикавање од наркотика: Понош изнео шокантан детаљ

Нова 19.08.2022
Оснивач покрета "СРЦЕ" и председнички кандидат на недавно одржаним изборима, Здравко Понош, рекао је данас да шеф српске државе Александар Вучић једног министра неће поново именовати зато што га шаље на одвикавање од наркотика… »
Понош: Вучићу, не дирај ми породицу

Понош: Вучићу, не дирај ми породицу

Нова 19.08.2022
Оснивач покрета "СРЦЕ" и кандидат на недавно одржаним председничким изборима, Здравко Понош, обраћа се јавности након јучерашњег инцидента на граничном прелазу Батровци. Конференцију за медије можете пратити уживо на Нова.рс… »
Саво Манојловић: Дезертер Вулин наставља политику ЈУЛ-а

Саво Манојловић: Дезертер Вулин наставља политику ЈУЛ-а

Данас 19.08.2022
Задржавањем Поноша на граници дезертер Вулин је наставио са политиком ЈУЛ-у у погледу презира према Србима из Хрватске и избеглицама, коментарише за Данас Саво Манојловић, директор кампање Крени промени задржавање на граници… »
Андрејић о задржавању Поноша на Батровцима: Безобразно загорчавање живота

Андрејић о задржавању Поноша на Батровцима: Безобразно загорчавање живота

Н1 Инфо 19.08.2022
Новинар листа Данас Божидар Андрејић оценио је задржавање оснивача покрета Србија Центар Здравка Поноша на граничном прелазу Батровци као "веома безобразно загорчавање живота". "Не улазим сада да ли је лидер или не, заиста је… »
Поношу сатима није био дозвољен улаз у Србију, БИА планирала да поразговара с њим

Поношу сатима није био дозвољен улаз у Србију, БИА планирала да поразговара с њим

Луфтика 19.08.2022
Другопласирани на председничким изборима и оснивач Покрета Срце Здравко Понош на крају је успешно прешао границу и дозвољено му је да уђе у Србију, након што су га службеници задржали готово два сата на граничном прелазу… »
ССП: Вулин да објасни зашто су Понош и његова породица задржани на Батровцима

ССП: Вулин да објасни зашто су Понош и његова породица задржани на Батровцима

Данас 19.08.2022
Странка слободе и правде (ССП) је вечерас најоштрије осудила малтретирање Здравка Поноша и чланова његове породице на Батровцима, приликом уласка у Србију и затражила од министра полиције Александра Вулина да објасни зашто је… »
Понош за Нова.рс: Полицији наређено да нас задржи, цариник је претресао ствари и завирио свуда

Понош за Нова.рс: Полицији наређено да нас задржи, цариник је претресао ствари и завирио свуда

Данас 18.08.2022
Оснивач Покрета Срце и председнички кандидат Здравко Понош већ сат и по, заједно са породицом, чека на граничном прелазу Батровци да дођу припадници БИА како би „обавили разговор са њим“. Како је открио за Нова.рс, цариници су… »

Вести дана »