Povezane vesti
Ja moram da znam sa Kim će moje dete da izlazi! Aco Pejović progovorio o naslednicama, pa izneo detalje svog detinjstva!
Kurir 19.08.2022
Jedan od najboljih vokala koji je slavu stekao zahvaljujući svom neverovatnom talentu, Aco Pejović, odrastao je u Prijepolju, a skromno detinjstvo naučilo ga je pravim životnim vrednostima. Oni koji ga poznaju tvrde da ga slava nije promenila te da je… »
Niko ne može da mi nabije komplekse! Aco Pejović o odrastanju i ćerkinim momcima - Bio sam mamin i tatin sin, ali...
Mondo 19.08.2022
Aco Pejović je otkrio kako će se ponašati prema budućim zetovima, kad za to dođe vreme. Aco Pejović je otkrio kako će se ponašati prema budućim zetovima, kad za to dođe vreme. Pevač Aco Pejović, koji je nedavno pričao o teškom odrastanju, ima dug i… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 40 minutajoš 12 povezanih
Zelenski: Rusija će blokirati koridore za žito; Kremlj: Moskva otvorena za pregovore
RTS pre 40 minutajoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je prethodna vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Alarm na Dunavu! Vodostaj na istorijskom minimumu: Voda se povukla, splavovi ostali u blatu, a ovo brine sve!
Telegraf pre 35 minutajoš 2 povezane