Povezane vesti
U kojim terminima ćemo gledati Srbiju na Evrobasketu?
N1 Info 19.08.2022
Košarkaška reprezentacija Srbije sve mečeve osim jednog u grupi na Evrobasketu igraće u udarnom, večernjem terminu. Orlovi mečeve svoje D grupe igraju u Pragu, istoj vremenskoj zoni kao i Beograd, a u prvoj rundi 2. septembra sastaju se sa Holandijom od… »
Srbija je ovo čekala: Poznato kad "orlovi" igraju utakmice na Evrobasketu
Večernje novosti 19.08.2022
KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u D grupi sa selekcijama Holandije, Češke, Finske, Izraela i Poljske. FIBA je odredila termine utakmica "orlova". Foto: Petar Milosevic Izabranici Svetislava Pešića će sve mečeve osim jednom… »
U kojim terminima ćemo gledati Orlove na Evrobasketu?
Sport klub 19.08.2022
Košarkaška reprezentacija Srbije sve mečeve osim jednog u grupi na Evrobasketu igraće u udarnom, večernjem terminu. Orlovi mečeve svoje D grupe igraju u Pragu, istoj vremenskoj zoni kao i Beograd, a u prvoj rundi 2. septembra sastaju se sa Holandijom od… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 14 minutajoš 58 povezanih

Sećanje i pobuna i posle 11 meseci: Studenti i građani Kragujevca odali počast žrtvama novosadske tragedije (FOTO)
InfoKG pre 35 minutajoš 54 povezane

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

Stiže sneg čak i u ove niže predele Srbije, neće biti samo na planinama! Otkrivamo kada se očekuje i gde
Telegraf pre 10 satijoš 113 povezane

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 2 satajoš 41 povezana