Povezane vesti
Novi ciklus programa „Moja prva plata“ od 22. avgusta, povećane mesečne novčane naknade
InfoKG 19.08.2022
Nacionalna služba za zapošljavanje raspisaće u ponedeljak, 22. avgusta, novi, treći javni poziv za program „Moja prva plata“. Vlada je, na predlog resornog ministarstva, usvojila izmene Uredbe o Programu podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva… »
Moja prva plata: Novi poziv, prioritet nerazvijene opštine
Bujanovačke 19.08.2022
Bujanovac, 19. avgust 2022. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da će Nacionalna služba za zapošljavanje raspisati u ponedeljak (22. avgusta) novi, treći javni poziv za program „Moja prva plata“. Program se… »
Povećan iznos zarade u programu "Moja prva plata"! Do sada je uključeno oko 18.000 mladih
Mondo 19.08.2022
Vlada Srbije saopštila je da je na današnjoj sednici usvojila izmenjenu uredbu o programu podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata". Vlada Srbije saopštila je da je na današnjoj sednici usvojila izmenjenu uredbu o programu podsticanja… »
Vesti dana »
Zrenjanin, Kikinda i Ćuprija na čelu sa 39 stepeni, na Kopaoniku 24
Serbian News Media pre 55 minutajoš 52 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 31 povezana
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Tramp: Sastanak iranske i američke delegacije sutra u Dohi; Teheran negira da su planirani razgovori
RTS pre 25 minutajoš 56 povezanih