Povezane vesti
Srbin posle 12 godina života u Americi zakukao: Svi bi da beže iz Srbije, ja bih nazad u nju! Snašao sam se ovde ali...
Kurir 19.08.2022
Poznato je da su stanovnici Balkana rasuti po celom svetu, trend iseljavanja je veliki, ali ima i onih koji se rado vraćaju u svoju domovinu. O tome svedoči i priča jednog Srbina koji više od decenije živi u Americi. Otišao je, kaže, na četiri meseca… »
Srbin otišao u Ameriku na četiri meseca, ostao 12 godina pa zavapio: "Svi bi da beže iz Srbije, a ja bih nazad u nju"
Blic 19.08.2022
Stanovnici Balkana već decenijama napuštaju ove prostore i odlaze u inostranstvo iz nužde, zbog boljeg obrazovog sistema i uslova rada ili iz čiste radoznalosti i želje za avanturom. Svedoci smo isto tako da se nekolicina njih posle godina provedenih u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 28 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara: Otkriveno koliko je građana dobilo novac, najveći broj nije morao da se prijavi
Telegraf pre 23 minutajoš 59 povezanih
(Foto) Šta je Tramp poklonio Si Đinpingu? Kineski kolega došao praznih ruku, a ali je obećao da će poslati "izaslanike prijateljstva"
Blic pre 8 minutajoš 53 povezane
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
Danas pre 43 minutajoš 41 povezana