Povezane vesti
Srbin posle 12 godina života u Americi zakukao: Svi bi da beže iz Srbije, ja bih nazad u nju! Snašao sam se ovde ali...
Kurir 19.08.2022
Poznato je da su stanovnici Balkana rasuti po celom svetu, trend iseljavanja je veliki, ali ima i onih koji se rado vraćaju u svoju domovinu. O tome svedoči i priča jednog Srbina koji više od decenije živi u Americi. Otišao je, kaže, na četiri meseca… »
Srbin otišao u Ameriku na četiri meseca, ostao 12 godina pa zavapio: "Svi bi da beže iz Srbije, a ja bih nazad u nju"
Blic 19.08.2022
Stanovnici Balkana već decenijama napuštaju ove prostore i odlaze u inostranstvo iz nužde, zbog boljeg obrazovog sistema i uslova rada ili iz čiste radoznalosti i želje za avanturom. Svedoci smo isto tako da se nekolicina njih posle godina provedenih u… »
Vesti dana »
(Foto) Prvi presek izlaznosti do 15 časova: U Aranđelovcu glasalo 56, a ovde 60 odsto upisanih birača, evo kako je na ostalim mestima
Blic pre 9 minutajoš 146 povezanih
Kafane, hotel i balon za sportske aktivnosti: Štabovi SNS-a u neposrednoj blizini biračkih mesta, neke čuva policija, neke osobe sa "ć" bedževima
Nova pre 39 minutajoš 23 povezane
Tankeri prošli kroz Ormuz: Dva bezbedno plovila sa tečnim gasom na putu za Indiju
Večernje novosti pre 34 minutajoš 25 povezanih
(VIDEO) Posle udesa Bermana na VN Japana FIA zakazala hitan sastanak
Danas pre 19 minutajoš 31 povezana