Повезане вести

Финска премијерка се тестирала на дрогу после контроверзе због снимка са журке

Финска премијерка се тестирала на дрогу после контроверзе због снимка са журке

Глас Америке 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин саопштила је у петак да се тестирала на дрогу, након што је ове недеље објављен видео снимак са журке на којој је била са својим пријатељима. Такође је поручила да никада није користила наркотике… »
Пољски премијер о снимцима ноћног провода Сане Марин: С разлогом је славила, Финска улази у НАТО

Пољски премијер о снимцима ноћног провода Сане Марин: С разлогом је славила, Финска улази у НАТО

Телеграф 19.08.2022
Финска премијерка је рекла да никада није користила дрогу и да њен излазак не утиче на посао. Премијер Пољске Матеуш Моравјецки изјавио је данас да је финска премијерка Сана Марин имала добар разлог да изађе у ноћни провод и да… »
Финска премијерка се тестирала на дрогу после снимка са журке

Финска премијерка се тестирала на дрогу после снимка са журке

Слободна Европа 19.08.2022
Премијерка Финске Сана (Санна) Марин саопштила је да се тестирала на дрогу након објављивања снимака са журке на којој се забавља са пријатељима, и поновила да никада није користила илегалне дроге. "Последњих дана било је… »
"Никад је нисам користила": Финска премијерка Сана Марин урадила тест на дрогу након процурелих снимака, резултати следеће…

"Никад је нисам користила": Финска премијерка Сана Марин урадила тест на дрогу након процурелих снимака, резултати следеће…

Блиц 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин изјавила је данас да је урадила тест на дрогу, након што се раније ове недеље појавио видео снимак који показује како се забавља на журци са пријатељима. - Данас сам урадила тест на дрогу и… »
Финска премијерка због прозивки урадила тест на дрогу

Финска премијерка због прозивки урадила тест на дрогу

Нова 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин изјавила је данас да је урадила тест на дрогу, након што се раније ове недеље појавио видео снимак који показује како се забавља на журци са пријатељима. „Данас сам урадила тест на дрогу и… »
Финска премијерка открила да је урадила тест на дрогу

Финска премијерка открила да је урадила тест на дрогу

Телеграф 19.08.2022
Премијерка је поновила своје негирање да се икада дрогирала. Финска премијерка Сана Марин рекла је да је урадила тест на дрогу, након што су се појавили нови снимци на којима се види како плеше са финском поп звездом. Сана… »
Финска премијерка урадила тест на дрогу

Финска премијерка урадила тест на дрогу

Вести онлине 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин изјавила је данас да је урадила тест на дрогу, након што се раније ове недеље појавио видео снимак који показује како се забавља на журци са пријатељима. – Данас сам урадила тест на дрогу и… »
Финска премијерка урадила тест на дрогу: Никада у животу нисам користила наркотике

Финска премијерка урадила тест на дрогу: Никада у животу нисам користила наркотике

Еуроневс 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин изјавила је данас да је урадила тест на дрогу, након што се раније ове недеље појавио видео снимак који показује како се забавља на журци са пријатељима. "Данас сам урадила тест на дрогу и… »
Финска премијерка: Урадила сам тест на дрогу

Финска премијерка: Урадила сам тест на дрогу

РТС 19.08.2022
Премијерка Финске Сана Марин рекла је да је урадила тест на дрогу након што је објављен видео-снимак журке на којој се забављала са пријатељима. Сана Марин, која се нашла на удару критика након што је друштвеним мрежама почео… »
Разиграну финску премијерку оптужују за блуд: Нисам се дрогирала, партијала сам (ВИДЕО)

Разиграну финску премијерку оптужују за блуд: Нисам се дрогирала, партијала сам (ВИДЕО)

Луфтика 19.08.2022
Финска премијерка Сана Марин готово свакодневно је тема медија, а осим што убрзано приближава своју државу чланству у НАТО пакту, најмлађа европска премијерка често је на мети због свог пријатног изгледа и фотографија из… »

Вести дана »