Povezane vesti

Legendarni trener pada u depresiju zbog Jokića i dončića! Španac se javio: "Gledao sam Srbiju i postavio jedno pitanje"

Legendarni trener pada u depresiju zbog Jokića i dončića! Španac se javio: "Gledao sam Srbiju i postavio jedno pitanje"

Mondo 19.08.2022
Španski stručnjak pratio je meč u Ljubljani i bio je uplašen zbog svog tima posle svega što je video. Španski stručnjak pratio je meč u Ljubljani i bio je uplašen zbog svog tima posle svega što je video. Početak Evropskog prvenstva u košarci… »
‘Gledao sam Srbiju I Sloveniju, ne znam da li da uživam ili budem depresivan’: Iskusni stručnjak otvoreno o duelu koji je…

‘Gledao sam Srbiju I Sloveniju, ne znam da li da uživam ili budem depresivan’: Iskusni stručnjak otvoreno o duelu koji je…

Hot sport 19.08.2022
Imao je šta da vidi! Srbija je u Stožicama odigrala prijateljski meč sa selekcijom Slovenije, a svi zaljubljenici u košarku mogli su uživati u prelepim potezima na obe strane terena. Selektor reprezentacije Španije – Serđo Skarijolo, nakon ovog… »
„Srbija i Slovenija – nisam znao da li da uživam ili ugasim TV zbog depresije“

„Srbija i Slovenija – nisam znao da li da uživam ili ugasim TV zbog depresije“

Nova 19.08.2022
Izjava selektora Španije koja je nasmejala mnoge Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da je gledao utakmicu Srbije i Slovenije u Ljubljani, te da je bio zadivljen kvalitetom košarke u tom meču. Slovenija je u dvorani… »
Skariolo poručuje: Srbija i Slovenija me bacaju u depresiju

Skariolo poručuje: Srbija i Slovenija me bacaju u depresiju

Euronews 19.08.2022
Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da ga je utakmica između Slovenije i Srbije (97:92) u Ljubljani bacila u depresiju, želeći tako da istakne da se radi o sjajnim ekipama sa odličnim pojedincima poput Luke… »

Vesti dana »