Повезане вести

Легендарни тренер пада у депресију због Јокића и дончића! Шпанац се јавио: "Гледао сам Србију и поставио једно питање"

Легендарни тренер пада у депресију због Јокића и дончића! Шпанац се јавио: "Гледао сам Србију и поставио једно питање"

Мондо 19.08.2022
Шпански стручњак пратио је меч у Љубљани и био је уплашен због свог тима после свега што је видео. Шпански стручњак пратио је меч у Љубљани и био је уплашен због свог тима после свега што је видео. Почетак Европског… »
‘Гледао сам Србију И Словенију, не знам да ли да уживам или будем депресиван’: Искусни стручњак отворено о дуелу који је…

‘Гледао сам Србију И Словенију, не знам да ли да уживам или будем депресиван’: Искусни стручњак отворено о дуелу који је…

Хот спорт 19.08.2022
Имао је шта да види! Србија је у Стожицама одиграла пријатељски меч са селекцијом Словеније, а сви заљубљеници у кошарку могли су уживати у прелепим потезима на обе стране терена. Селектор репрезентације Шпаније – Серђо… »
Скариоло поручује: Србија и Словенија ме бацају у депресију

Скариоло поручује: Србија и Словенија ме бацају у депресију

Еуроневс 19.08.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да га је утакмица између Словеније и Србије (97:92) у Љубљани бацила у депресију, желећи тако да истакне да се ради о сјајним екипама са одличним појединцима… »
„Србија и Словенија – нисам знао да ли да уживам или угасим ТВ због депресије“

„Србија и Словенија – нисам знао да ли да уживам или угасим ТВ због депресије“

Нова 19.08.2022
Изјава селектора Шпаније која је насмејала многе Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да је гледао утакмицу Србије и Словеније у Љубљани, те да је био задивљен квалитетом кошарке у том мечу… »

Вести дана »