Povezane vesti
Legendarni trener pada u depresiju zbog Jokića i dončića! Španac se javio: "Gledao sam Srbiju i postavio jedno pitanje"
Mondo 19.08.2022
Španski stručnjak pratio je meč u Ljubljani i bio je uplašen zbog svog tima posle svega što je video. Španski stručnjak pratio je meč u Ljubljani i bio je uplašen zbog svog tima posle svega što je video. Početak Evropskog prvenstva u košarci se bliži (od… »
‘Gledao sam Srbiju I Sloveniju, ne znam da li da uživam ili budem depresivan’: Iskusni stručnjak otvoreno o duelu koji je…
Hot sport 19.08.2022
Imao je šta da vidi! Srbija je u Stožicama odigrala prijateljski meč sa selekcijom Slovenije, a svi zaljubljenici u košarku mogli su uživati u prelepim potezima na obe strane terena. Selektor reprezentacije Španije – Serđo Skarijolo, nakon ovog meča imao… »
Skariolo poručuje: Srbija i Slovenija me bacaju u depresiju
Euronews 19.08.2022
Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da ga je utakmica između Slovenije i Srbije (97:92) u Ljubljani bacila u depresiju, želeći tako da istakne da se radi o sjajnim ekipama sa odličnim pojedincima poput Luke Dončića i… »
„Srbija i Slovenija – nisam znao da li da uživam ili ugasim TV zbog depresije“
Nova 19.08.2022
Izjava selektora Španije koja je nasmejala mnoge Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da je gledao utakmicu Srbije i Slovenije u Ljubljani, te da je bio zadivljen kvalitetom košarke u tom meču. Slovenija je u dvorani… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičeni ima 22 godine i priznao je ocu šta je uradio, tvrde američki mediji
BBC News pre 56 minutajoš 32 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Forbes pre 4 satijoš 20 povezanih

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2 odsto više nego u julu, a 4,7 odsto više nego godinu pre
Jugmedia pre 3 satajoš 33 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 50 minutajoš 16 povezanih

Kakvo nas vreme očekuje za vikend u subotu sunčano i toplo, a u nedelju...
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane