Повезане вести
Костић званично представљен: Пратио сам Јувентус од детињства! (фото)
Хот спорт 19.08.2022
Јувентус је данас и званично представио репрезентативца Србије, Филипа Костића, иако је он већ у викенду за нама и уписао дебитантски наступ за Стару даму. „Заиста сма срећан што сам овде, морам то да кажем још једном. Последњи… »
Костић представљен: Напредоваћу корак по корак, зато сам ту
Спорт клуб 19.08.2022
У петак је Јувентус и званично представио ново појачање, српског репрезентативца Филипа Костића који је уписао деби и пре званичног представљања. „Заиста сма срећан што сам овде, морам то да кажем још једном. Последњи меч… »
Костић о преласку у Јуве: Влаховић ме наговорио!
Спортске.нет 19.08.2022
Фудбалери Јувентуса припремају се за наредну утакмицу у Серији А против Сампдорије која је на програму у понедељак 21. августа, а Филип Костић искористио је прилику да као нови члан ''старе даме'' одговара на питања новинара… »
Костић се представио навијачима Јувентуса: Србин открио шта му је рекао Влаховић пре доласка у Торино
Вечерње новости 19.08.2022
СРПСКИ фудбалер Филип Костић стигао је недавно у Јувентус, а клуб из Торина је данас организовао конференцију на којој се крилни играч обратио навијачима. Инстаграм / Јувентус Доскорашњи члан Ајнтрахта није могао да сакрије… »
Костић: Влаховић ми је рекао да би волео да играмо заједно
Дневник 19.08.2022
ТОРИНО: Фудбалски репрезентативац Србије Филип Костић данас је званично представљен као нови фудбалер Јувентуса на Алијанц стадиону, где је одговарао на питања италијанских медија којима је рекао да га је саиграч из… »
Костић: Влаховић ми је рекао да би волео да играмо заједно
Нова 19.08.2022
Српска веза тек треба да проради на терену Фудбалски репрезентативац Србије Филип Костић недавно је постао члан Јувентуса, а већ у првом колу италијанске Серије А уписао је прве минуте у новом дресу. Костић је сада открио и шта… »
Вести дана »
Прва реакција Русије након судбоносног састанка са Американцима: Један детаљ открива шта се догодило иза затворених врата?!
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Драма на 2.200 метара висине: Спасиоци евакуисали војнике са планине у БиХ, стигао им хитан позив
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана
Земљотрес у Северној Македонији: Потрес од 2,5 степени по Рихтеру, осетио се и у Србији
Курир пре 1 сатјош 1 повезана