Повезане вести

Возач ГСП-а организовао протест, па добио отказ: ”Мени је та фирма друга кућа, а њима крава музара”

Возач ГСП-а организовао протест, па добио отказ: ”Мени је та фирма друга кућа, а њима крава музара”

Правда 20.08.2022
Један од возача ГСП који је у јуну и јулу учествовао у организацији протеста незадовољних радника тог предузећа, па због тога био суспендован, протеклих дана добио је и отказ уговора о раду. Зоран Стефановић тврди да је отказ… »
Возач ГСП-а: У Београду већина возила јавног превоза неисправна

Возач ГСП-а: У Београду већина возила јавног превоза неисправна

Н1 Инфо 20.08.2022
Возач Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Зоран Стефановић који је недавно добио отказ, изјавио је да је много нерегуларности у том предузећу и да у 80 до 85 одсто случајева возила излазе неисправна у саобраћај. Он је за викенд… »
Стефановић (ГСП): У Београду већина возила јавног превоза неисправна

Стефановић (ГСП): У Београду већина возила јавног превоза неисправна

Нови магазин 20.08.2022
Возач Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Зоран Стефановић који је недавно добио отказ, изјавио је да је много нерегуларности у том предузећу и да у 80 до 85 одсто случајева возила излазе нисправна у саобраћај. Он је за викенд… »
„Мени је та фирма друга кућа, док је њима само крава музара“: Возач ГСП организовао протест, па добио отказ

„Мени је та фирма друга кућа, док је њима само крава музара“: Возач ГСП организовао протест, па добио отказ

Данас 20.08.2022
Један од возача ГСП који је у јуну и јулу учествовао у организацији протеста незадовољних радника тог предузећа, па због тога био суспендован, протеклих дана добио је и отказ уговора о раду. Зоран Стефановић тврди да је отказ… »
„У Београду је већина возила јавног превоза неисправна“

„У Београду је већина возила јавног превоза неисправна“

Нова 20.08.2022
Возач Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Зоран Стефановић који је недавно добио отказ, изјавио је да је много нерегуларности у том предузећу и да у 80 до 85 одсто случајева возила излазе нисправна у саобраћај. Он је за викенд… »

Вести дана »