Povezane vesti
"Naša ljubav je bila strasna i iskrena": Aca Lukas otkriva da je godinu dana bio u vezi sa Ksenijom Pajčin: "Molio sam je da…
Blic 20.08.2022
Pevač Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja" otkrio detalje iz života koji nisu bili poznati javnosti. Tako u jednom delu knjige opisuje i u kakvim odnosima je bio sa tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se može saznati… »
Godinu dana bio u tajnoj vezi sa ksenijom Pajčin, a onda ga žena provalila: Pevač napravio grešku - "Psovala, klela..."
Mondo 20.08.2022
Aca Lukas je u svojoj autobiografiji otkrio detalje romanse s tragično nastradalom pevačicom, ali i SMS poruku koja ga je koštala braka. Aca Lukas je u svojoj autobiografiji otkrio detalje romanse s tragično nastradalom pevačicom, ali i SMS poruku koja… »
Lukas godinu dana živeo sa Ksenijom Pajčin, bili u strastvenoj vezi: Pevač tražio samo jedno od nje, to je poštovala! Usledio…
Kurir 20.08.2022
Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta pre 12 godina. Tog 16. marta 2010. ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Pevač Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu "Ovo sam… »
Vesti dana »
Sastanak Trampa i Sija u Pekingu trajao dva sata, Si upozorio SAD oko Tajvana
NIN pre 43 minutajoš 27 povezanih
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana
Tanjga: "Potkradani smo od prvog minuta, neugodno i pravim zvezdašima!"
Sportske.net pre 38 minutajoš 18 povezanih
Skupština Srbije danas nastavlja rad. Važne izmene izbornih zakona pred poslanicima.
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih