Povezane vesti
Putuj, putuj srećo moja! Prvi put od stravičnog masakra oglasio se Miloš kom je Borilović ubio dva sina, suprugu i kuma
Kurir 20.08.2022
Miloš Martinović, muškarac koji je u stravičnom masakru na Cetinju izgubio dva sina - Marka 11 i Mašana 8, suprugu Nataše i kuma Milana Mitrovića, prvi put se oglasio emotivnom porukom koju je objavio na svom Fejsbuk profilu. Neutešni Martinović… »
Prvi put se oglasio Miloš kome je monstrum sa cetinja pobio porodicu i kuma! "Miki moj, samo mi ih pazi.."
Mondo 20.08.2022
Nakon teške tragedije koja se desila u Cetinju, prvi put se obratio Miloš Martinović čovek koji je u masakru izgubio suprugu i dva sina. Nakon teške tragedije koja se desila u Cetinju, prvi put se obratio Miloš Martinović čovek koji je u masakru… »
Čuvaj mi ih moj brate dobri: Oglasio se Miloš kom je Borilović ubio porodicu
Nova 20.08.2022
Miloš Martinović, čovek koji je u masakru na Cetinju izgubio dva sina, Marka 11 i Mašana 8, suprugu Natašu i kuma Milana Mitrovića, oglasio se prvi put od tragičnog događaja. Naime, on je objavio niz emotivnih poruka na svom Fejsbuk profilu… »
"Pazi mi ih kao do sada": Oglasio se Miloš, koji je u masakru na Cetinju izgubio ženu, sinove i kuma
Telegraf 20.08.2022
Borilović je ubio Natašu i decu, a onda je sačekao Milanovića i lišio ga života. Miloš Martinović, koji je u masakru na Cetinju, koji se dogodio 12. avgusta, izgubio sinove Marka (11) i Mašana (8), a takođe i suprugu Natašu i kuma Mitra… »
"Miki moj samo ih pazi kao do sada!" Prvo oglašavanje Miloša kom je monstrum sa Cetinja ubio porodicu - obratio se kumu…
Srbija danas 20.08.2022
Martinović se u poruci obratio svom kumu Milanu Mitroviću, koji je nastradao jer je od njega čuo da se nešto desilo, pa je bez razmišljanja pojurio da pokuša da spase kumu i kumiće. Miloš Martinović, muškarac koji je u stravičnom masakru na… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane