Povezane vesti
"Strašno mi je, muči me i mlađe unuče, Bože, šta mi uradi": Teška ispovest bake koju je silovao unuk u Ilandži
Telegraf 20.08.2022
"Joj, Bože moj, šta me zadesilo, šta je ovo ja ne znam, sve negiram i govorim sebi da to nije on bio" S. P. (71), koju je tokom proteklog vikenda u mestu Ilandža kod Alibunara prebio i silovao unuk D. P. (17), gušeći se u suzama za Telegraf kaže da joj… »
"Hteo je sve da nas zakolje, lomio po kući": Baka koju je unuk silovao otkrila šta je prethodilo napadu!
Mondo 20.08.2022
Baka koju je silovao unuku u mesto Ilindža kod Pančeva na saslušanju je rekla da je maloletnik i ranije pretio nožem njoj i njegovom mlađem bratu. Baka koju je silovao unuku u mesto Ilindža kod Pančeva na saslušanju je rekla da je maloletnik i ranije… »
"Pretio nam JE nožem, razbijao po kući, govorio DA će nas ubiti": Saslušana baba koju je silovao maloletni unik, otkrila…
Blic 20.08.2022
S. P. (71), koju je tokom proteklog vikenda prebio i silovao unuk D. P. (17), dala je izjavu u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu i prepričala je sve što se dogodilo te noći, ali i navela da joj je unuk pretio mesecima unazad, da je pretio nožem i njoj i… »
Maloletnik koji je silovao svoju babu nasrtao nožem na nju i brata
Nova 20.08.2022
Prema nezvaničnim saznanjima, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, devojčica, predata je hraniteljskoj porodici. S. P. (71), koju je tokom proteklog vikenda prebio i silovao unuk D. P. (17), dala je izjavu u Višem… »
"Hteo je da nas pobije": Maloletnik koji je prebio i silovao svoju babu u Ilandži nasrtao nožem na nju i brata
Telegraf 20.08.2022
Inače, kako smo nezvanično saznali, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, devojčica, predata je hraniteljskoj porodici. S. P. (71), koju je tokom proteklog vikenda prebio i silovao unuk D. P. (17), dala je izjavu u Višem… »
Vesti dana »

Među povređenima i dete (6): Novi podaci o povređenima u nesreći u Zemunu: Devojčicu (15) ubio autobus koji je prošao na crveno!
Blic pre 44 minutajoš 50 povezanih

Vlada Srbije usvojila uredbu kojom se trgovinskim lancima ograničavaju marže
Sputnik pre 19 minutajoš 44 povezane

(VIDEO) Priveden Miša Bačulov, MUP ga tereti da je predvodio napad na policiju
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

Telekom podnosi tužbu zbog objave snimka navodnog razgovora Lučića i Milera
Politika pre 4 minutajoš 46 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 18 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 29 minutajoš 52 povezane