Povezane vesti

Vilagoš: Mislila sam da ću ispasti posle tri serije

Vilagoš: Mislila sam da ću ispasti posle tri serije

Politika 21.08.2022
MINHEN – Jako sam loše počela, bila sam previše nervozna, i mislila sam da ću ispasti posle tri serije, rekla je mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš, koja je sinoć na Evropskom prvenstvu u Minhenu, svom prvom seniorskom takmičenju u… »
Mađari hteli da igra rukomet, a ona donela Srbiji medalju! Upoznajte Adrianu Vilagoš – veliko čudo iz Malog Iđoša!

Mađari hteli da igra rukomet, a ona donela Srbiji medalju! Upoznajte Adrianu Vilagoš – veliko čudo iz Malog Iđoša!

Mondo 21.08.2022
Ima 18 godina, ruši svetske rekorde, osvaja seniorske medalje i predstavlja budućnost srpske atletike - Adriana Vilagoš! Ima 18 godina, ruši svetske rekorde, osvaja seniorske medalje i predstavlja budućnost srpske atletike - Adriana Vilagoš! Srbija… »
VIDEO Hitac Vilagoš šokirao svetsku rekorderku, već sada je bolja od nje

VIDEO Hitac Vilagoš šokirao svetsku rekorderku, već sada je bolja od nje

Nova 21.08.2022
Velika karijera u najavi. Adriana Vilagoš je postala nova zvezda srpskog sporta, a njen uspeh na Evropskom prvenstvu u Minhenu ostaće upisan u anale evropske atletike. Vilagoš je postala najmlađa vicešampionka Evrope u bacanju koplja u istoriji i… »
Vilagoš evropska viceprvakinja u bacanju koplja

Vilagoš evropska viceprvakinja u bacanju koplja

IndeksOnline 21.08.2022
BEOGRAD – Srpska atletičarka Adriana Vilagoš osvojila je večeras srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, u bacanju koplja.Vilagoš (18) je do srebra došla hicem od 62,01 metar u poslednjoj šestoj seriji. “Nisam ni očekivala, kako je… »
Za istoriju! Pogledajte kako je naša kraljica - Adriana Vilagoš, donela Srbiji srebrnu medalju (video)

Za istoriju! Pogledajte kako je naša kraljica - Adriana Vilagoš, donela Srbiji srebrnu medalju (video)

Večernje novosti 21.08.2022
SRPSKA atletska nada Adriana Vilagoš nastupila je u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu, u disciplini bacanje koplja i načinila istinsku atletsku senzaciju. Devojka od 18 leta pokazala je kakvo blago Srbija ima i okitila se srebrnom medaljom, donevši… »
Šta zna dete šta je pritisak: Komentator RTS-a ovekovečio istorijski uspeh Vilagoševe! (video)

Šta zna dete šta je pritisak: Komentator RTS-a ovekovečio istorijski uspeh Vilagoševe! (video)

Hot sport 21.08.2022
Adriana Vilagoš ostvarila je ogroman uspeh sinoć. Njeno koplje letelo je do 62.01 m, što joj je donelo srebrnu medalju na Evropskog prvenstvu u Minhenu! Najmladja osvajačica medalje ikada na seniorskom prvenstvu Evrope u bacanju koplja upravo je… »
Srbija slavi Adrianu Vilagoš, a malo je falilo da nastupa za Mađarsku

Srbija slavi Adrianu Vilagoš, a malo je falilo da nastupa za Mađarsku

Nova 21.08.2022
Nestvarna priča nove srpske atletske zvezde. Srpska atletičarka Adriana Vilagoš postala je prava senzacija nakon osvojenog srebra na Evropskom prvenstvu u atletici. Ona je sjajnim hicem u poslednjoj seriji došla do medalje na prvom seniorksom… »
Ko je adriana Vilagoš? Mađari hteli da ukradu srpsko atletsko čudo, a onda se pojavio on

Ko je adriana Vilagoš? Mađari hteli da ukradu srpsko atletsko čudo, a onda se pojavio on

Večernje novosti 21.08.2022
ŠTA dete zna šta je pritisak? Rečenica komentatora RTS-a Radoslava Raleta Simića najbolje govori o rezultatu Adriane Vilagoš. FOTO: SAS Ne samo da je osvojila srebrenu medalju na Evropskom prvenstvu, nego je u poslednjoj seriji kada je posle nastupa… »
Kad vas pitaju šta je čista sreća, pokažite im adrianu! Vilagoš ogrnula srpsku zastavu i proslavila srebro (video)

Kad vas pitaju šta je čista sreća, pokažite im adrianu! Vilagoš ogrnula srpsku zastavu i proslavila srebro (video)

Mondo 21.08.2022
Prva reakcija Adriane Vilagoš nakon što je postala evropska vicešampionka u bacanju koplja. Prva reakcija Adriane Vilagoš nakon što je postala evropska vicešampionka u bacanju koplja. Srpska atletičarka Adriana Vilagoš napravila je senzaciju na… »
Adriana Vilagoš osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja na EP u Minhenu (VIDEO)

Adriana Vilagoš osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja na EP u Minhenu (VIDEO)

Danas 21.08.2022
Mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš (18) osvojila je srebrnu medalju u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Videli smo neverovatnu dramu u kojoj je 18-godišnjakinja iz Malog Iđoša demonstrirala izvanrednu hladnokrvnosti i u kojoj je… »
"Mislila sam da ću ispasti posle tri serije:" Vilagoš posle najvećeg uspeha u karijeri

"Mislila sam da ću ispasti posle tri serije:" Vilagoš posle najvećeg uspeha u karijeri

Večernje novosti 20.08.2022
SRBIJA se raduje još jednoj medalje na Evropskom prvenstvu u atletici. Srebrno odličje osvojila je mlada i supertalentovana Adrijana Vilagoš u bacanju koplja koja posle velikog uspeha nije mogla da sakrije oduševljenje. Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA… »

Vesti dana »