Повезане вести

Вилагош: Мислила сам да ћу испасти после три серије

Вилагош: Мислила сам да ћу испасти после три серије

Политика 21.08.2022
МИНХЕН – Јако сам лоше почела, била сам превише нервозна, и мислила сам да ћу испасти после три серије, рекла је млада српска атлетичарка Адриана Вилагош, која је синоћ на Европском првенству у Минхену, свом првом сениорском… »
Мађари хтели да игра рукомет, а она донела Србији медаљу! Упознајте Адриану Вилагош – велико чудо из Малог Иђоша!

Мађари хтели да игра рукомет, а она донела Србији медаљу! Упознајте Адриану Вилагош – велико чудо из Малог Иђоша!

Мондо 21.08.2022
Има 18 година, руши светске рекорде, осваја сениорске медаље и представља будућност српске атлетике - Адриана Вилагош! Има 18 година, руши светске рекорде, осваја сениорске медаље и представља будућност српске атлетике -… »
ВИДЕО Хитац Вилагош шокирао светску рекордерку, већ сада је боља од ње

ВИДЕО Хитац Вилагош шокирао светску рекордерку, већ сада је боља од ње

Нова 21.08.2022
Велика каријера у најави. Адриана Вилагош је постала нова звезда српског спорта, а њен успех на Европском првенству у Минхену остаће уписан у анале европске атлетике. Вилагош је постала најмлађа вицешампионка Европе у бацању… »
Вилагош европска вицепрвакиња у бацању копља

Вилагош европска вицепрвакиња у бацању копља

ИндексОнлине 21.08.2022
БЕОГРАД – Српска атлетичарка Адриана Вилагош освојила је вечерас сребрну медаљу на Европском првенству у Минхену, у бацању копља.Вилагош (18) је до сребра дошла хицем од 62,01 метар у последњој шестој серији. “Нисам ни… »
За историју! Погледајте како је наша краљица - Адриана Вилагош, донела Србији сребрну медаљу (видео)

За историју! Погледајте како је наша краљица - Адриана Вилагош, донела Србији сребрну медаљу (видео)

Вечерње новости 21.08.2022
СРПСКА атлетска нада Адриана Вилагош наступила је у финалу Европског првенства у Минхену, у дисциплини бацање копља и начинила истинску атлетску сензацију. Девојка од 18 лета показала је какво благо Србија има и окитила се… »
Шта зна дете шта је притисак: Коментатор РТС-а овековечио историјски успех Вилагошеве! (видео)

Шта зна дете шта је притисак: Коментатор РТС-а овековечио историјски успех Вилагошеве! (видео)

Хот спорт 21.08.2022
Адриана Вилагош остварила је огроман успех синоћ. Њено копље летело је до 62.01 м, што јој је донело сребрну медаљу на Европског првенству у Минхену! Најмладја освајачица медаље икада на сениорском првенству Европе у бацању… »
Србија слави Адриану Вилагош, а мало је фалило да наступа за Мађарску

Србија слави Адриану Вилагош, а мало је фалило да наступа за Мађарску

Нова 21.08.2022
Нестварна прича нове српске атлетске звезде. Српска атлетичарка Адриана Вилагош постала је права сензација након освојеног сребра на Европском првенству у атлетици. Она је сјајним хицем у последњој серији дошла до медаље на… »
Ко је адриана Вилагош? Мађари хтели да украду српско атлетско чудо, а онда се појавио он

Ко је адриана Вилагош? Мађари хтели да украду српско атлетско чудо, а онда се појавио он

Вечерње новости 21.08.2022
ШТА дете зна шта је притисак? Реченица коментатора РТС-а Радослава Ралета Симића најбоље говори о резултату Адриане Вилагош. ФОТО: САС Не само да је освојила сребрену медаљу на Европском првенству, него је у последњој серији… »
Кад вас питају шта је чиста срећа, покажите им адриану! Вилагош огрнула српску заставу и прославила сребро (видео)

Кад вас питају шта је чиста срећа, покажите им адриану! Вилагош огрнула српску заставу и прославила сребро (видео)

Мондо 21.08.2022
Прва реакција Адриане Вилагош након што је постала европска вицешампионка у бацању копља. Прва реакција Адриане Вилагош након што је постала европска вицешампионка у бацању копља. Српска атлетичарка Адриана Вилагош направила… »
Адриана Вилагош освојила сребрну медаљу у бацању копља на ЕП у Минхену (ВИДЕО)

Адриана Вилагош освојила сребрну медаљу у бацању копља на ЕП у Минхену (ВИДЕО)

Данас 21.08.2022
Млада српска атлетичарка Адриана Вилагош (18) освојила је сребрну медаљу у бацању копља на Европском првенству у Минхену. Видели смо невероватну драму у којој је 18-годишњакиња из Малог Иђоша демонстрирала изванредну… »
"Мислила сам да ћу испасти после три серије:" Вилагош после највећег успеха у каријери

"Мислила сам да ћу испасти после три серије:" Вилагош после највећег успеха у каријери

Вечерње новости 20.08.2022
СРБИЈА се радује још једној медаље на Европском првенству у атлетици. Сребрно одличје освојила је млада и суперталентована Адријана Вилагош у бацању копља која после великог успеха није могла да сакрије одушевљење. Фото… »

Вести дана »