Повезане вести

Више није тајна: Раскинули Карић и Јована, због овога је дошло до краха љубави

Више није тајна: Раскинули Карић и Јована, због овога је дошло до краха љубави

Свет & Скандал 21.08.2022
Раскинули Карић и Јована – вест која је многе изненадила Јована Љубисављевић и Стефан Карић важили су за један од најскладнијих ријалити парова. Иако су многи очекивали да ће своју љубав ускоро крунисати браком у јавност је… »
Истина нека остане у Задрузи 3! Далила Драгојевић отворила душу након Карићевог раскида са мисицом: Он је сјајан момак!

Истина нека остане у Задрузи 3! Далила Драгојевић отворила душу након Карићевог раскида са мисицом: Он је сјајан момак!

Курир 21.08.2022
Ријалити учесник Стефан Карић открио је да је ставио тачку на однос са водитељком Јованом Љубисављевић. Како је рекао дошло је до притиска са свих страна, након чега му је било потребно да се осети поново слободним. Након… »
Осман Карић проговорио о раскиду Стефана и Јоване, открио детаље: "све сам сумњао"

Осман Карић проговорио о раскиду Стефана и Јоване, открио детаље: "све сам сумњао"

Блиц 20.08.2022
Све је изненадила вест да су Стефан Карић и Јована Љубисављевић раскинули, а тим поводом огласио се Стефанов отац, Осман Карић. Осман је открио да ли му се Стефан поверио и признао узроке овако драстичне одлуке, с обзиром да су… »
Раскинули Стефан Карић и мисица: Задругар открио разлог: "Нисам добро психички, нећу неко да ме гуши"

Раскинули Стефан Карић и мисица: Задругар открио разлог: "Нисам добро психички, нећу неко да ме гуши"

Блиц 20.08.2022
Стефан Карић недавно је изашао из Беле куће, а на самом изласку га је сачекала, како је он тада рекао, његова највећа љубав, Јована Љубисављевић. Убрзо затим су кренуле спекулицаје да ли ће овај љубавни пар одолети свим… »

Вести дана »