Povezane vesti
Ogrnuo se ukrajinskom zastavom, pa se prekrstio - ovo je za moju domovinu! Usik "pecnuo" Fjurija: Boriću se samo sa njim
Mondo 21.08.2022
Oleksadr Usik prebio je Entonija Džošuu, odbranio titulu, pa zapretio Tajsonu Fjuriju. Oleksadr Usik prebio je Entonija Džošuu, odbranio titulu, pa zapretio Tajsonu Fjuriju. Ukrajinski bokser Oleksandr Usik odbranio je titulu i zadržao sva četiri pojasa… »
Otišao iz rata i odbranio titule Usik pobedio, Džošua napravio neviđeni skandal (video)
Alo 21.08.2022
Kakav meč... Oleksandr Usik pobedio Entonija Džošuu i odbranio titulu u četiri verzije. Ukrajinac je napustio domovinu, i iz rata otišao da se bori na ovom meču Odlukom sudija Usik je došao do trijumfa, posle čega je Britanac napravio skandal. Umesto da… »
Ukrajinac otišao iz rata, pa prebio britanca i odbranio titulu! Džošua napravio skandal: "Ne znaš ništa, kako si dobio?"
Mondo 21.08.2022
Oleksandr Usik pobedio Entonija Džošuu i odbranio titulu u četiri verzije. Oleksandr Usik pobedio Entonija Džošuu i odbranio titulu u četiri verzije. Ukrajinski bokser Oleksandr Usik otišao je iz rata u domovini i odbranio je titulu! Zadržao sve četiri… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene demonstrante (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 1 satjoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Oglasio se Branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde! Kraj saradnje nakon 14 godina: Kapiten Crvene zvezde odlazi iz kluba!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih