Povezane vesti

Mitru je sve oprošteno: Razbio šoferku saigraču i poručio da nema nameru da plati! (foto) (video)

Mitru je sve oprošteno: Razbio šoferku saigraču i poručio da nema nameru da plati! (foto) (video)

Hot sport 21.08.2022
Aleksandar je fotogorafiju poslao u grupni timski čet! Prethodne sezone je redom rušio rekorde u Čempionšipu, a sada je rešio da pomogne Fulamu u nameri da ostvari značajniju ulogu u Premijer ligi. Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović… »
FOTO Mitar razbio auto saigraču, pa mu poslao sliku: „Škrt je, bio sam srećan“

FOTO Mitar razbio auto saigraču, pa mu poslao sliku: „Škrt je, bio sam srećan“

Nova 21.08.2022
Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović imao je neobičnu situaciju u trening centru Fulama. Napadač koji je dao tri gola u Premijer ligi, „buši mreže“ u Premijer ligi od starta sezone, ali je probio i šoferšajbnu na automobilu Toma Kernija, svog… »
Mitar razbio auto, pa se javio na whatsapp grupi: Kad sam video da je pukla šoferka, bio sam tako srećan! (foto)

Mitar razbio auto, pa se javio na whatsapp grupi: Kad sam video da je pukla šoferka, bio sam tako srećan! (foto)

Mondo 21.08.2022
Aleksandar Mitrović je izvanredno počeo novu sezonu u Premijer ligi, ali dešava se da nekada i promaši. Jedan takav potez na treningu je koštao njegovog saigrača iz Fulama. Aleksandar Mitrović je izvanredno počeo novu sezonu u Premijer ligi, ali… »
Ismevao Srbina, SAD mu se cela Engleska smeje: Aleksandar Mitrović video kako ga rival provocira, pa izveo odgovor za sva…

Ismevao Srbina, SAD mu se cela Engleska smeje: Aleksandar Mitrović video kako ga rival provocira, pa izveo odgovor za sva…

Večernje novosti 21.08.2022
ALEKSANDAR Mitrović obeležio je meč Fulam - Brentford u trećem kolu nove sezone Premijer lige, ali nije samo njegov gol za pobedu bio u prvom planu na ovoj utakmici. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, rekorder srpske reprezentacije po broju golova u dresu… »
Pada rekord posle 24 godine - Mitrović u poteri za Savom Miloševićem

Pada rekord posle 24 godine - Mitrović u poteri za Savom Miloševićem

Sportski žurnal 21.08.2022
Aleksandar će se sledećim golom izjednačiti sa Lukom Milivojevićem. Aleksandar Mitrović je treći najefikasniji srpski igrač u Premijer ligi. Postigao je 27 golova igrajući za NJukasl (10) i Fulam (17). Mitrović će se sledećim golom izjednačiti… »
Mitrovićev 99. gol u dresu Fulama: Ostao sam miran, verovao sam u trijumf jer nikad ne odustajemo

Mitrovićev 99. gol u dresu Fulama: Ostao sam miran, verovao sam u trijumf jer nikad ne odustajemo

Euronews 21.08.2022
"Mitro on fajer" orilo se "Krejvn Kotidžem" jer je srpski as Aleksandar Mitrović pogotkom u 90. minutu doneo Fulamu povratnički prvi trijumf u Premijer ligi, nad Brentfordom 3:2. Posle dva pogotka u mreži Liverpula, promašeni penal protiv… »
Mitrović u 90. minutu za pobedu Fulama, Sautempton bolji od Lestera

Mitrović u 90. minutu za pobedu Fulama, Sautempton bolji od Lestera

Danas 20.08.2022
Fudbaleri Fulama pobedili su danas na svom terenu ekipu Brentforda sa 3:2, u utakmici trećeg kola Premijer lige, pogotkom srpskog napadača Aleksandra Mitrovića u 90. minutu. Ekipa Fulama je, posle dva uvodna remija, upisala prvu pobedu i trenutno je… »

Vesti dana »