Повезане вести

Митру је све опроштено: Разбио шоферку саиграчу и поручио да нема намеру да плати! (фото) (видео)

Митру је све опроштено: Разбио шоферку саиграчу и поручио да нема намеру да плати! (фото) (видео)

Хот спорт 21.08.2022
Александар је фотогорафију послао у групни тимски чет! Претходне сезоне је редом рушио рекорде у Чемпионшипу, а сада је решио да помогне Фуламу у намери да оствари значајнију улогу у Премијер лиги. Српски репрезентативац… »
ФОТО Митар разбио ауто саиграчу, па му послао слику: „Шкрт је, био сам срећан“

ФОТО Митар разбио ауто саиграчу, па му послао слику: „Шкрт је, био сам срећан“

Нова 21.08.2022
Српски фудбалер Александар Митровић имао је необичну ситуацију у тренинг центру Фулама. Нападач који је дао три гола у Премијер лиги, „буши мреже“ у Премијер лиги од старта сезоне, али је пробио и шофершајбну на аутомобилу Тома… »
Митар разбио ауто, па се јавио на вхатсапп групи: Кад сам видео да је пукла шоферка, био сам тако срећан! (фото)

Митар разбио ауто, па се јавио на вхатсапп групи: Кад сам видео да је пукла шоферка, био сам тако срећан! (фото)

Мондо 21.08.2022
Александар Митровић је изванредно почео нову сезону у Премијер лиги, али дешава се да некада и промаши. Један такав потез на тренингу је коштао његовог саиграча из Фулама. Александар Митровић је изванредно почео нову сезону у… »
Исмевао Србина, САД му се цела Енглеска смеје: Александар Митровић видео како га ривал провоцира, па извео одговор за сва…

Исмевао Србина, САД му се цела Енглеска смеје: Александар Митровић видео како га ривал провоцира, па извео одговор за сва…

Вечерње новости 21.08.2022
АЛЕКСАНДАР Митровић обележио је меч Фулам - Брентфорд у трећем колу нове сезоне Премијер лиге, али није само његов гол за победу био у првом плану на овој утакмици. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, рекордер српске репрезентације по… »
Пада рекорд после 24 године - Митровић у потери за Савом Милошевићем

Пада рекорд после 24 године - Митровић у потери за Савом Милошевићем

Спортски журнал 21.08.2022
Александар ће се следећим голом изједначити са Луком Миливојевићем. Александар Митровић је трећи најефикаснији српски играч у Премијер лиги. Постигао је 27 голова играјући за Њукасл (10) и Фулам (17). Митровић ће се следећим… »
Митровићев 99. гол у дресу Фулама: Остао сам миран, веровао сам у тријумф јер никад не одустајемо

Митровићев 99. гол у дресу Фулама: Остао сам миран, веровао сам у тријумф јер никад не одустајемо

Еуроневс 21.08.2022
"Митро он фајер" орило се "Крејвн Котиџем" јер је српски ас Александар Митровић поготком у 90. минуту донео Фуламу повратнички први тријумф у Премијер лиги, над Брентфордом 3:2. После два поготка у мрежи Ливерпула, промашени… »
Митровић у 90. минуту за победу Фулама, Саутемптон бољи од Лестера

Митровић у 90. минуту за победу Фулама, Саутемптон бољи од Лестера

Данас 20.08.2022
Фудбалери Фулама победили су данас на свом терену екипу Брентфорда са 3:2, у утакмици трећег кола Премијер лиге, поготком српског нападача Александра Митровића у 90. минуту. Екипа Фулама је, после два уводна ремија, уписала прву… »

Вести дана »