Повезане вести

Мужа сам оставила кад сам сазнала да ме преварио: Гоца Божиновска о мушкарцима - "Мувају ме млађи"

Мужа сам оставила кад сам сазнала да ме преварио: Гоца Божиновска о мушкарцима - "Мувају ме млађи"

Мондо 21.08.2022
Певачица Гоца Божиновска открила да је партнери никада нису остављали. Певачица Гоца Божиновска открила да је партнери никада нису остављали Гоца Божиновска је деценијама на естради, а недавно је доспела у жижу јавности због… »
Гоца Божиновска: Ја сам фатална жена, али ме млађи не интересују

Гоца Божиновска: Ја сам фатална жена, али ме млађи не интересују

Нова 21.08.2022
Певачица Гоца Божиновска годинама уназад је синоним за даму која своје године и те како уме да носи и успешно одолева времену када је у питању физички изглед и енергија, а рецепт је само један. Она је истакла да никад не… »
Ја сам фатална жена, удварају ми се млађи, живим 300 на сат и Не спавам! Гоца Божиновска без длаке на језику о мушкарцима!

Ја сам фатална жена, удварају ми се млађи, живим 300 на сат и Не спавам! Гоца Божиновска без длаке на језику о мушкарцима!

Курир 21.08.2022
Певачица Гоца Божиновска годинама уназад је синоним за даму која своје године и те како уме да носи и успешно одолева времену када је у питању физички изглед и енергија, а рецепт је само један. Она је истакла да никад не… »

Вести дана »