Повезане вести

Огласио се бориловићев брат Бошко: Потресним речима изјавио саучешће породицама жртава масакра, па поручио ово!

Огласио се бориловићев брат Бошко: Потресним речима изјавио саучешће породицама жртава масакра, па поручио ово!

Курир 21.08.2022
Бошко Бориловић, брат Вука Бориловића, који је почионио стравичан масакр на Цетињу усмртивши 10, а ранивши шест особа, обратио се редакцији РТВ Цетиње са молбом да његово писмо буде објављено. Овим путем желим да се обратим и… »
Брат убице са Цетиња: Нити му гроба знам, нити желим да знам

Брат убице са Цетиња: Нити му гроба знам, нити желим да знам

Н1 Инфо 21.08.2022
Бошко Бориловић, брат убице са Цетиња Вука Бориловића, обратио се редакцији РТВ Цетиње, којој је послао писмо, уз молбу да буде објављено. Он је у писму изјавио сачучешће породицама и комшијама настрадалих и додао да нити зна… »
Огласио се брат масовног убице са Цетиња Вука Бориловића

Огласио се брат масовног убице са Цетиња Вука Бориловића

Нова 21.08.2022
Бошко Бориловић, брат масовног убице са Цетиња Вука Бориловића, обратио се редакцији РТВ Цетиње, којој је послао писмо, уз молбу да буде објављено. Писмо које објављује РТВ Цетиње преносимо у целости. „Овим путем желим да се… »
Пресудио бих му да сам знао, не занима ме где му је гроб: Огласио се брат убице са Цетиња, послао писмо јавности

Пресудио бих му да сам знао, не занима ме где му је гроб: Огласио се брат убице са Цетиња, послао писмо јавности

Мондо 21.08.2022
Огласио се брат убице са Цетиња! Огласио се брат убице са Цетиња! Бошко Бориловић, брат Вука Бориловића који је на Цетињу убио више људи у незапамћеном масакру, обратио се редакцији РТВ Цетиње са молбом да се објави његово… »
Брат Вука Бориловића: "Да ми је једна длака на глави у животу промислила да је за такво злодело рођен моја би му рука судила"…

Брат Вука Бориловића: "Да ми је једна длака на глави у животу промислила да је за такво злодело рођен моја би му рука судила"…

Вечерње новости 21.08.2022
БОШКО Бориловић, брат Вука Бориловића обратио се редакцији локалне РТВ ЦЕТИЊЕ са молбом да објаве његово писмо. Фото: С. Ђ./Инстаграм/социјалдемократецрнегоре - Овим путем желим да се обратим и изјавим саучешће породицама и… »
"Да сам знао да је за такво злодело рођен, моја би му рука пресудила": Огласио се брат Вука Бориловића

"Да сам знао да је за такво злодело рођен, моја би му рука пресудила": Огласио се брат Вука Бориловића

Телеграф 21.08.2022
Бориловић је навео да брату "нити гроба зна, нити жели да зна" Бошко Бориловић, брат масовног убице са Цетиња Вука Бориловића, обратио се редакцији РТВ Цетиње, којој је послао писмо, уз молбу да буде објављено. Писмо које… »
"Жао ми је што ја и моја породица нисмо на месту убијених, уништени смо" Брат убице са Цетиња упутио писмо јавности

"Жао ми је што ја и моја породица нисмо на месту убијених, уништени смо" Брат убице са Цетиња упутио писмо јавности

Србија данас 21.08.2022
Бошко Бориловић, брат Вука Бориловића, који је почионио стравичан масакр на Цетињу усмртивши 10, а ранивши шест особа, обратио се редакцији РТВ Цетиње са молбом да његово писмо буде објављено. - Овим путем желим да се обратим… »

Вести дана »