Povezane vesti
„Sestra je u komi, ne zna da joj je sin mrtav“: Ispovest ujaka stradalog dečaka
Nova 21.08.2022
"Slučajno sam bio u gradu i video da se dogodila saobraćajna nesreća. Kada sam prišao, ugledao sam mrtvog sestrića kako leži pod kamionom, a kraj njega je bila moja teško povređena sestra", ovim rečima počinje svoju ispovest Mustafa Sahmanović… »
"Sestra JE U komi, ne zna da joj JE sin mrtav": Ujak dečaka (11) kojeg je pokosio kamion u Somboru: Ostalih četvoro dece…
Blic 21.08.2022
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom vikenda dogodila u Somboru poginuo je dečak (11), a njegova majka je teško povređena i u komi je. Do tragedije je došlo na raskrsnici kod Vojvođanske ulice tako što je majka (41) sa električnim… »
Majka još uvek ne zna da je izgubila sina: Novi detalji saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao dečak (8)
Kurir 21.08.2022
- Slučajno sam bio u gradu i video da se dogodila saobraćajna nesreća. Kada sam prišao, ugledao sam mrtvog sestrića kako leži pod kamionom, a kraj njega je bila moja teško povređena sestra. Ovim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Mustafa… »
"Sestrića je pregazio, sestra je u komi, ne zna da joj je sin mrtav": Ujak dečaka koji je poginuo u Somboru
Telegraf 21.08.2022
Vozač je teretnim vozilom prešao preko majke i deteta na trotinetu i to u delu grada gde je zabranjen saobraćaj za tu vrstu teretnih vozila. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom vikenda dogodila u Somboru poginuo je dečak (11), a njegova… »
Krenuo sam u grad i video mrtvog sestrića i sestru pod kamionom: Ispovest ujaka dečaka koji je poginuo u Somboru (foto)
Kurir 21.08.2022
Prolazio sam slučajno pred mesta nesreće i video svog sestrić mrtvog, a svoju sestru teško povređenu pored zaustavljenog kamiona. Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Mustafa Sahmanović, ujak dečak, koga je na električnom… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 49 minutajoš 42 povezane

Još jedan sramni pritisak Slavice Đukić Dejanović na dekane i fakultete: Sad pominje intervenciju policije zbog studenata u blokadi
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Od zvučnog topa do vorteksa, i nazad: Pet pitanja na koja bi istraga trebalo da odgovori
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih