Повезане вести

„Сестра је у коми, не зна да јој је син мртав“: Исповест ујака страдалог дечака

„Сестра је у коми, не зна да јој је син мртав“: Исповест ујака страдалог дечака

Нова 21.08.2022
"Случајно сам био у граду и видео да се догодила саобраћајна несрећа. Када сам пришао, угледао сам мртвог сестрића како лежи под камионом, а крај њега је била моја тешко повређена сестра", овим речима почиње своју исповест… »
"Сестра ЈЕ У коми, не зна да јој ЈЕ син мртав": Ујак дечака (11) којег је покосио камион у Сомбору: Осталих четворо деце…

"Сестра ЈЕ У коми, не зна да јој ЈЕ син мртав": Ујак дечака (11) којег је покосио камион у Сомбору: Осталих четворо деце…

Блиц 21.08.2022
У тешкој саобраћајној несрећи која се током викенда догодила у Сомбору погинуо је дечак (11), а његова мајка је тешко повређена и у коми је. До трагедије је дошло на раскрсници код Војвођанске улице тако што је мајка (41) са… »
Мајка још увек не зна да је изгубила сина: Нови детаљи саобраћајне несреће у којој је настрадао дечак (8)

Мајка још увек не зна да је изгубила сина: Нови детаљи саобраћајне несреће у којој је настрадао дечак (8)

Курир 21.08.2022
- Случајно сам био у граду и видео да се догодила саобраћајна несрећа. Када сам пришао, угледао сам мртвог сестрића како лежи под камионом, а крај њега је била моја тешко повређена сестра. Овим речима за Курир почиње своју… »
"Сестрића је прегазио, сестра је у коми, не зна да јој је син мртав": Ујак дечака који је погинуо у Сомбору

"Сестрића је прегазио, сестра је у коми, не зна да јој је син мртав": Ујак дечака који је погинуо у Сомбору

Телеграф 21.08.2022
Возач је теретним возилом прешао преко мајке и детета на тротинету и то у делу града где је забрањен саобраћај за ту врсту теретних возила. У тешкој саобраћајној несрећи која се током викенда догодила у Сомбору погинуо је дечак… »
Кренуо сам у град и видео мртвог сестрића и сестру под камионом: Исповест ујака дечака који је погинуо у Сомбору (фото)

Кренуо сам у град и видео мртвог сестрића и сестру под камионом: Исповест ујака дечака који је погинуо у Сомбору (фото)

Курир 21.08.2022
Пролазио сам случајно пред места несреће и видео свог сестрић мртвог, а своју сестру тешко повређену поред заустављеног камиона. Овим потресним речима за Курир почиње своју исповест Мустафа Сахмановић, ујак дечак, кога је на… »

Вести дана »