Povezane vesti
Ugradnja silikona je bila bolnija od carskog reza! Ela Dvornik progovorila o operaciji grudi - Nisam mogla da ustanem!
Mondo 21.08.2022
Popularna hrvatska blogerka i ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela progovorila je o bolovima koje je trpela nakon operacije grudi. Popularna hrvatska blogerka i ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela progovorila je o bolovima koje je trpela nakon operacije… »
Ćerka Dina Dvornika o ugradnji silikona: „Bilo mi je bolnije nego carski rez“
Nova 21.08.2022
Ela Dvornik, ćerka muzičara Dina Dvornika i unuka čuvenog glumca Borisa Dvornika, govorila je o bolovima nakon ugradnje silikona. Ela Dvornik govorila je o ugradnji silikona, a bol koji je tada osetila uporedila sa onim nakon carskog reza. „Iskreno, bilo… »
Ćerka Dina Dvornika ugradila silikone, pa sad otkrila kroz kakav pakao je prošla: "Ništa nisam mogla da uradim, gore je od…
Blic 21.08.2022
Blogerka i ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela, majka je dve devojčice i spoznala je bolove carskog reza, ali kaže da to nije ništa naspram onoga što je osetila kada je išla na operaciju grudi. Ela je u jednom intervjuu nedavno govorila o tome da li… »
Više me bolelo kad sam ugradila silikone od carskog reza: Ela Dvornik otvoreno o operaciji grudi, priznala i od čega je zavisna…
Kurir 21.08.2022
Blogerka i ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela, majka je dve devojčice i spoznala je bolove carskog reza, ali kaže da to nije ništa naspram onoga što je osetila kada je išla na operaciju grudi. Ela je u jednom intervjuu nedavno govorila o tome da li… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Beta pre 38 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 38 povezanih

"Imam zabranu prilaska 48h ani Nikolić" Rale napustio policiju pa dao prvu izjavu: Došlo je do svađe... (video)
Kurir pre 33 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 28 povezanih