Повезане вести
Уградња силикона је била болнија од царског реза! Ела Дворник проговорила о операцији груди - Нисам могла да устанем!
Мондо 21.08.2022
Популарна хрватска блогерка и ћерка покојног Дина Дворника, Ела проговорила је о боловима које је трпела након операције груди. Популарна хрватска блогерка и ћерка покојног Дина Дворника, Ела проговорила је о боловима које је… »
Ћерка Дина Дворника о уградњи силикона: „Било ми је болније него царски рез“
Нова 21.08.2022
Ела Дворник, ћерка музичара Дина Дворника и унука чувеног глумца Бориса Дворника, говорила је о боловима након уградње силикона. Ела Дворник говорила је о уградњи силикона, а бол који је тада осетила упоредила са оним након… »
Ћерка Дина Дворника уградила силиконе, па сад открила кроз какав пакао је прошла: "Ништа нисам могла да урадим, горе је од…
Блиц 21.08.2022
Блогерка и ћерка покојног певача Дина Дворника, Ела, мајка је две девојчице и спознала је болове царског реза, али каже да то није ништа наспрам онога што је осетила када је ишла на операцију груди. Ела је у једном интервјуу… »
Више ме болело кад сам уградила силиконе од царског реза: Ела Дворник отворено о операцији груди, признала и од чега је зависна…
Курир 21.08.2022
Блогерка и ћерка покојног певача Дина Дворника, Ела, мајка је две девојчице и спознала је болове царског реза, али каже да то није ништа наспрам онога што је осетила када је ишла на операцију груди. Ела је у једном интервјуу… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 2 сатајош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 19 повезаних