Повезане вести

Уградња силикона је била болнија од царског реза! Ела Дворник проговорила о операцији груди - Нисам могла да устанем!

Уградња силикона је била болнија од царског реза! Ела Дворник проговорила о операцији груди - Нисам могла да устанем!

Мондо 21.08.2022
Популарна хрватска блогерка и ћерка покојног Дина Дворника, Ела проговорила је о боловима које је трпела након операције груди. Популарна хрватска блогерка и ћерка покојног Дина Дворника, Ела проговорила је о боловима које је… »
Ћерка Дина Дворника о уградњи силикона: „Било ми је болније него царски рез“

Ћерка Дина Дворника о уградњи силикона: „Било ми је болније него царски рез“

Нова 21.08.2022
Ела Дворник, ћерка музичара Дина Дворника и унука чувеног глумца Бориса Дворника, говорила је о боловима након уградње силикона. Ела Дворник говорила је о уградњи силикона, а бол који је тада осетила упоредила са оним након… »
Ћерка Дина Дворника уградила силиконе, па сад открила кроз какав пакао је прошла: "Ништа нисам могла да урадим, горе је од…

Ћерка Дина Дворника уградила силиконе, па сад открила кроз какав пакао је прошла: "Ништа нисам могла да урадим, горе је од…

Блиц 21.08.2022
Блогерка и ћерка покојног певача Дина Дворника, Ела, мајка је две девојчице и спознала је болове царског реза, али каже да то није ништа наспрам онога што је осетила када је ишла на операцију груди. Ела је у једном интервјуу… »
Више ме болело кад сам уградила силиконе од царског реза: Ела Дворник отворено о операцији груди, признала и од чега је зависна…

Више ме болело кад сам уградила силиконе од царског реза: Ела Дворник отворено о операцији груди, признала и од чега је зависна…

Курир 21.08.2022
Блогерка и ћерка покојног певача Дина Дворника, Ела, мајка је две девојчице и спознала је болове царског реза, али каже да то није ништа наспрам онога што је осетила када је ишла на операцију груди. Ела је у једном интервјуу… »

Вести дана »