Povezane vesti
Holand doputovao u Beograd: Jedva čekam da počnemo
Euronews 21.08.2022
Novi košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Džon Holand, doputovao je danas u Beograd, saopštio je srpski i regionalni šampion. Holand će se posle detaljnih lekarskih pregleda i testova staviti na raspolaganje ekipi i treneru Vladi Jovanoviću na prvom… »
Egzum stigao u Beograd: O Žocu da ne trošim reči, ovo je neprocenjivo
Nova 21.08.2022
Novi košarkaš Partizana Dante Egzum stigao je u Beograd i zaduži opremu crno-belih. Egzum je ovog leta potpisao ugovor s Partizanom, kao jedno od najvećih predsezonskih pojačanja u evroligaškim klubovima. „Konačno sam stigao u Beograd, izuzetno sam… »
Egzum: Rekli su mi da je Partizan sjajan izbor!
N1 Info 21.08.2022
Dante Egzum, veliko pojačanje Partizana za sezonu koja sledi, stigao je u Beograd, spreman i motivisan očekuje početak priprema, kao i sezone u kojoj će crno-beli imati velike ambicije u svim takmičenjima. Australijanac je u Humsku stigao iz Barselone, a… »
Zvezdin "pit-bul" je stigao: Igrao sam košarku ovog leta, ali sam bio i na plaži - jedva čekam u Evroligu!
Mondo 21.08.2022
Novi igrač crveno-belih Džon Holand došao je u Beogradu i uskoro će se pridružiti novom treneru i saigračima. Ovo su njegove prve reči u crveno-beloj opremi. Novi igrač crveno-belih Džon Holand došao je u Beogradu i uskoro će se pridružiti novom treneru… »
Holand stigao u Beograd, evo kod koga se raspitivao o Zvezdi!
Sportske.net 21.08.2022
Crvena zvezda uskoro kreće sa pripremama, a od starta će tu biti novo pojačanje - Džon Holand. Ovaj košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i očekuju se od njega velike stvari. "Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako sam igrao… »
Egzum: Rekli su mi da je Partizan sjajan izbor!
Sport klub 21.08.2022
Dante Egzum, veliko pojačanje Partizana za sezonu koja sledi, stigao je u Beograd, spreman i motivisan očekuje početak priprema, kao i sezone u kojoj će crno-beli imati velike ambicije u svim takmičenjima. Australijanac je u Humsku stigao iz Barselone, a… »
VIDEO Igrao košarku na plaži, „režao“ u kameru – sada zadužio dres Zvezde
Nova 21.08.2022
Džon Holand, novo pojačanje među košarkašima Crvene zvezde, stigao je u Beograd. Momak koji je pažnju privukao „režanjem“ u kameru tokom meča njegovog prethodnog kluba Burse, sada je zadužio opremu crveno-belih. Ima jednogodišnji ugovor i u timu Vlade… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 52 povezane

Više nema sumnje: Evo gde Nemanja Matić nastavlja karijeru! Podrhtava Madrid: Real želi reprezentativca Engleske, ali postoji problem!
Hot sport pre 22 minutajoš 25 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 22 minutajoš 17 povezanih