Povezane vesti

Holand doputovao u Beograd: Jedva čekam da počnemo

Holand doputovao u Beograd: Jedva čekam da počnemo

Euronews 21.08.2022
Novi košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Džon Holand, doputovao je danas u Beograd, saopštio je srpski i regionalni šampion. Holand će se posle detaljnih lekarskih pregleda i testova staviti na raspolaganje ekipi i treneru Vladi Jovanoviću na prvom… »
Egzum stigao u Beograd: O Žocu da ne trošim reči, ovo je neprocenjivo

Egzum stigao u Beograd: O Žocu da ne trošim reči, ovo je neprocenjivo

Nova 21.08.2022
Novi košarkaš Partizana Dante Egzum stigao je u Beograd i zaduži opremu crno-belih. Egzum je ovog leta potpisao ugovor s Partizanom, kao jedno od najvećih predsezonskih pojačanja u evroligaškim klubovima. „Konačno sam stigao u Beograd, izuzetno… »
Holand stigao u Beograd, evo kod koga se raspitivao o Zvezdi!

Holand stigao u Beograd, evo kod koga se raspitivao o Zvezdi!

Sportske.net 21.08.2022
Crvena zvezda uskoro kreće sa pripremama, a od starta će tu biti novo pojačanje - Džon Holand. Ovaj košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i očekuju se od njega velike stvari. "Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako… »
Zvezdin "pit-bul" je stigao: Igrao sam košarku ovog leta, ali sam bio i na plaži - jedva čekam u Evroligu!

Zvezdin "pit-bul" je stigao: Igrao sam košarku ovog leta, ali sam bio i na plaži - jedva čekam u Evroligu!

Mondo 21.08.2022
Novi igrač crveno-belih Džon Holand došao je u Beogradu i uskoro će se pridružiti novom treneru i saigračima. Ovo su njegove prve reči u crveno-beloj opremi. Novi igrač crveno-belih Džon Holand došao je u Beogradu i uskoro će se pridružiti… »
Egzum: Rekli su mi da je Partizan sjajan izbor!

N1 Info 21.08.2022
Dante Egzum, veliko pojačanje Partizana za sezonu koja sledi, stigao je u Beograd, spreman i motivisan očekuje početak priprema, kao i sezone u kojoj će crno-beli imati velike ambicije u svim takmičenjima. Australijanac je u Humsku stigao iz… »

Sport klub 21.08.2022
Dante Egzum, veliko pojačanje Partizana za sezonu koja sledi, stigao je u Beograd, spreman i motivisan očekuje početak priprema, kao i sezone u kojoj će crno-beli imati velike ambicije u svim takmičenjima. Australijanac je u Humsku stigao iz… »
VIDEO Igrao košarku na plaži, „režao“ u kameru – sada zadužio dres Zvezde

VIDEO Igrao košarku na plaži, „režao“ u kameru – sada zadužio dres Zvezde

Nova 21.08.2022
Džon Holand, novo pojačanje među košarkašima Crvene zvezde, stigao je u Beograd. Momak koji je pažnju privukao „režanjem“ u kameru tokom meča njegovog prethodnog kluba Burse, sada je zadužio opremu crveno-belih. Ima jednogodišnji ugovor i u… »

Vesti dana »