Повезане вести
Холанд допутовао у Београд: Једва чекам да почнемо
Еуроневс 21.08.2022
Нови кошаркаш Црвене звезде, Американац Џон Холанд, допутовао је данас у Београд, саопштио је српски и регионални шампион. Холанд ће се после детаљних лекарских прегледа и тестова ставити на располагање екипи и тренеру Влади… »
Егзум стигао у Београд: О Жоцу да не трошим речи, ово је непроцењиво
Нова 21.08.2022
Нови кошаркаш Партизана Данте Егзум стигао је у Београд и задужи опрему црно-белих. Егзум је овог лета потписао уговор с Партизаном, као једно од највећих предсезонских појачања у евролигашким клубовима. „Коначно сам стигао у… »
Егзум: Рекли су ми да је Партизан сјајан избор!
Н1 Инфо 21.08.2022
Данте Егзум, велико појачање Партизана за сезону која следи, стигао је у Београд, спреман и мотивисан очекује почетак припрема, као и сезоне у којој ће црно-бели имати велике амбиције у свим такмичењима. Аустралијанац је у… »
Звездин "пит-бул" је стигао: Играо сам кошарку овог лета, али сам био и на плажи - једва чекам у Евролигу!
Мондо 21.08.2022
Нови играч црвено-белих Џон Холанд дошао је у Београду и ускоро ће се придружити новом тренеру и саиграчима. Ово су његове прве речи у црвено-белој опреми. Нови играч црвено-белих Џон Холанд дошао је у Београду и ускоро ће се… »
Холанд стигао у Београд, ево код кога се распитивао о Звезди!
Спортске.нет 21.08.2022
Црвена звезда ускоро креће са припремама, а од старта ће ту бити ново појачање - Џон Холанд. Овај кошаркаш је потписао једногодишњи уговор са црвено-белима и очекују се од њега велике ствари. "Имао сам времена да се одморим… »
Егзум: Рекли су ми да је Партизан сјајан избор!
Спорт клуб 21.08.2022
Данте Егзум, велико појачање Партизана за сезону која следи, стигао је у Београд, спреман и мотивисан очекује почетак припрема, као и сезоне у којој ће црно-бели имати велике амбиције у свим такмичењима. Аустралијанац је у… »
ВИДЕО Играо кошарку на плажи, „режао“ у камеру – сада задужио дрес Звезде
Нова 21.08.2022
Џон Холанд, ново појачање међу кошаркашима Црвене звезде, стигао је у Београд. Момак који је пажњу привукао „режањем“ у камеру током меча његовог претходног клуба Бурсе, сада је задужио опрему црвено-белих. Има једногодишњи… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Обреновић: Највећи проблем НИС-а неизвесност, сви сценарији могући
РТС пре 31 минутајош 13 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 46 минутајош 10 повезаних