Повезане вести

Топићева летела до бронзе

Топићева летела до бронзе

Политика 22.08.2022
Најмлађа учесница шампионата (17) до одличја дошла скоком увис од 193 цм Какав завршетак Европског атлетског првенства у Минхену. Тачку на најуспешније такмичење српских асова „краљице спортова“ свих времена, ставила је… »
Адриана Вилагош и Ангелина Топић стигле у Београд: Ово је само почетак

Адриана Вилагош и Ангелина Топић стигле у Београд: Ово је само почетак

Дневник 22.08.2022
БЕОГРАД: Младе српске атлетичарке Адриана Вилагош и Ангелина Топић стиге су у Београд након фантастичног резултата и освојених медаља на сениорском шампионату Европе у Минхену. Вилагош је након другог узастопног злата у бацању… »
Драгутин Топић: Седим и плачем

Драгутин Топић: Седим и плачем

Спорт клуб 22.08.2022
Бивши српски атлетичар Драгутин Топић изјавио је да још не може да схвати да је његова ћерка Ангелина освојила бронзану медаљу у скоку увис на Европском првенству у Минхену. Ангелина Топић је освојила бронзану медаљу, пошто је… »
Драгутин Топић: Седим и плачем, ова медаља је за кума

Драгутин Топић: Седим и плачем, ова медаља је за кума

Спортски журнал 22.08.2022
У глави ми је само мој покојни тренер Мика од кога сам упијао сваку реч и тврдим Вам да је он и даље ту поред мене, седи и шапуће ми, бодри и исправља ме, даје ми савете и не дозвољава ми да погрешим. Бивши српски атлетичар… »
„Седим и плачем, не схватам да ми је ово првенче“: Топићева оставила оца у шоку

„Седим и плачем, не схватам да ми је ово првенче“: Топићева оставила оца у шоку

Нова 22.08.2022
Легендарни српски атлетичар Драгутин Топић осврнуо се на медаљу своје ћерке Ангелине. Ангелина је у Минхену освојила бронзу у скоку увис на Европском првенству и натерала сузе на очи свом оцу. До 193 центиметра је прескакала као… »
Драгутин Топић, дан после: ''Седим и плачем...''

Драгутин Топић, дан после: ''Седим и плачем...''

Спортске.нет 22.08.2022
Крај Европског првенства у Минхену јуче је од наших репрезентативаца обележила сјајна Ангелина Топић, нова велика нада наше атлетике која је на свом дебитантском такмичењу у сениорској конкуренцији освојила и прву медаљу у… »
"Копи-пејст": Драгутин 1990. и Ангелина Топић 2022. године, два скока за историју српске атлетике (видео)

"Копи-пејст": Драгутин 1990. и Ангелина Топић 2022. године, два скока за историју српске атлетике (видео)

Вечерње новости 22.08.2022
Српски атлетичари исписали су историју на Европском првенству у Минхену, а последњег дана такмичења медаљу нам је донела Ангелина Топић у скоку увис. ФОТО: Тањуг/АП После сребрног бацача кугле Армина Синачевића, те златне… »
Има 17 година и већ је срушила српски рекорд: Упознајте Ангелину Топић, наследницу великих шампиона!

Има 17 година и већ је срушила српски рекорд: Упознајте Ангелину Топић, наследницу великих шампиона!

Мондо 22.08.2022
Српска атлетичарка најавила да ће у годинама које следе бити једна од најбољих на свету. Српска атлетичарка најавила да ће у годинама које следе бити једна од најбољих на свету. Европско првенству Минхену донело је српској… »
"Седим и плачем!" Најпоноснији отац у Србији се огласио јутро после бронзе сјајне Ангелине: Шта уради наше првенче...

"Седим и плачем!" Најпоноснији отац у Србији се огласио јутро после бронзе сјајне Ангелине: Шта уради наше првенче...

Мондо 22.08.2022
Драгутин Топић је и даље у чуду шта је његова кћерка Ангелина успела да уради на Европском првенству у Минхену, са само 17 година. Драгутин Топић је и даље у чуду шта је његова кћерка Ангелина успела да уради на Европском… »
Разлог за понос: Србија у атлетици најбоља од земаља бивше Југославије

Разлог за понос: Србија у атлетици најбоља од земаља бивше Југославије

Нова 22.08.2022
Када се сведу рачуни, наша земља има разлога да буде срећна због учињеног у Минхену, посебно што су две освајачице медаља још тинејџерке. Српска атлетичарка Ангелина Топић је са свега 17 година показала да јој је место међу… »
Бронза за Ангелину Топић на Европском првенству у атлетици (ВИДЕО)

Бронза за Ангелину Топић на Европском првенству у атлетици (ВИДЕО)

Данас 22.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу у скоку у вис у финалу Европског првенства у Минхену. До своје прве медаље на великим такмичењима 17-годишњакиња из Београда дошла је са прескочених 193… »
Ангелина Топић: Ово нисам очекивала ни у најлуђим сновима

Ангелина Топић: Ово нисам очекивала ни у најлуђим сновима

Данас 21.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић, која је освојила бронзану медаљу у скоку у вис на Европском првенству у Минхену, рекла је по завршетку такмичења у финалу да није очекивала овакав успех на шампионату Старог континента. „Знам… »
Чиста родитељска емоција! Погледајте како је Ангелина Топић исписала историју, отац Драгутин бескрајно срећан (видео)

Чиста родитељска емоција! Погледајте како је Ангелина Топић исписала историју, отац Драгутин бескрајно срећан (видео)

Вечерње новости 21.08.2022
СРБИЈА се претворила у атлетску велесилу на овогодишњем првенству Европе у Минхену. Након Иване Шпановић, Армина Синанчевића и Адриане Вилагош, девојка од 17 лета, наследница легендарног Драгутина Топића освојила је бронзу у… »
Српско чудо од детета: Ангелина Топић освојила европску медаљу са само 17 година!

Српско чудо од детета: Ангелина Топић освојила европску медаљу са само 17 година!

Вечерње новости 21.08.2022
АНГЕЛИНА Топић је, попут свог оца Драгутина, обрадовала Србију сјајним наступом у скоку у вис, и то на Европском првенству у Минхену. ФОТО: Тањуг/АП У велико финале континенталног шампионата ова 17-годишњакиња, рођена 26. јула… »

Вести дана »