Povezane vesti
Topićeva letela do bronze
Politika 22.08.2022
Najmlađa učesnica šampionata (17) do odličja došla skokom uvis od 193 cm Kakav završetak Evropskog atletskog prvenstva u Minhenu. Tačku na najuspešnije takmičenje srpskih asova „kraljice sportova“ svih vremena, stavila je najmlađa učesnica… »
Adriana Vilagoš i Angelina Topić stigle u Beograd: Ovo je samo početak
Dnevnik 22.08.2022
BEOGRAD: Mlade srpske atletičarke Adriana Vilagoš i Angelina Topić stige su u Beograd nakon fantastičnog rezultata i osvojenih medalja na seniorskom šampionatu Evrope u Minhenu. Vilagoš je nakon drugog uzastopnog zlata u bacanju koplja na juniorskom… »
Dragutin Topić: Sedim i plačem
Sport klub 22.08.2022
Bivši srpski atletičar Dragutin Topić izjavio je da još ne može da shvati da je njegova ćerka Angelina osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Angelina Topić je osvojila bronzanu medalju, pošto je preskočila 193… »
Dragutin Topić: Sedim i plačem, ova medalja je za kuma
Sportski žurnal 22.08.2022
U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim Vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim. Bivši srpski atletičar Dragutin Topić još… »
„Sedim i plačem, ne shvatam da mi je ovo prvenče“: Topićeva ostavila oca u šoku
Nova 22.08.2022
Legendarni srpski atletičar Dragutin Topić osvrnuo se na medalju svoje ćerke Angeline. Angelina je u Minhenu osvojila bronzu u skoku uvis na Evropskom prvenstvu i naterala suze na oči svom ocu. Do 193 centimetra je preskakala kao iz „topa“, ali je… »
Dragutin Topić, dan posle: ''Sedim i plačem...''
Sportske.net 22.08.2022
Kraj Evropskog prvenstva u Minhenu juče je od naših reprezentativaca obeležila sjajna Angelina Topić, nova velika nada naše atletike koja je na svom debitantskom takmičenju u seniorskoj konkurenciji osvojila i prvu medalju u skoku uvis. Ona je u… »
"Kopi-pejst": Dragutin 1990. i Angelina Topić 2022. godine, dva skoka za istoriju srpske atletike (video)
Večernje novosti 22.08.2022
Srpski atletičari ispisali su istoriju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a poslednjeg dana takmičenja medalju nam je donela Angelina Topić u skoku uvis. FOTO: Tanjug/AP Posle srebrnog bacača kugle Armina Sinačevića, te zlatne Ivane Vulete u skoku… »
"Sedim i plačem!" Najponosniji otac u Srbiji se oglasio jutro posle bronze sjajne Angeline: Šta uradi naše prvenče...
Mondo 22.08.2022
Dragutin Topić je i dalje u čudu šta je njegova kćerka Angelina uspela da uradi na Evropskom prvenstvu u Minhenu, sa samo 17 godina. Dragutin Topić je i dalje u čudu šta je njegova kćerka Angelina uspela da uradi na Evropskom prvenstvu u Minhenu… »
Ima 17 godina i već je srušila srpski rekord: Upoznajte Angelinu Topić, naslednicu velikih šampiona!
Mondo 22.08.2022
Srpska atletičarka najavila da će u godinama koje slede biti jedna od najboljih na svetu. Srpska atletičarka najavila da će u godinama koje slede biti jedna od najboljih na svetu. Evropsko prvenstvu Minhenu donelo je srpskoj atletici četiri velike… »
Razlog za ponos: Srbija u atletici najbolja od zemalja bivše Jugoslavije
Nova 22.08.2022
Kada se svedu računi, naša zemlja ima razloga da bude srećna zbog učinjenog u Minhenu, posebno što su dve osvajačice medalja još tinejdžerke. Srpska atletičarka Angelina Topić je sa svega 17 godina pokazala da joj je mesto među najboljim… »
Bronza za Angelinu Topić na Evropskom prvenstvu u atletici (VIDEO)
Danas 22.08.2022
Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je bronzanu medalju u skoku u vis u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu. Do svoje prve medalje na velikim takmičenjima 17-godišnjakinja iz Beograda došla je sa preskočenih 193 centimetra iz prvog… »
Angelina Topić: Ovo nisam očekivala ni u najluđim snovima
Danas 21.08.2022
Srpska atletičarka Angelina Topić, koja je osvojila bronzanu medalju u skoku u vis na Evropskom prvenstvu u Minhenu, rekla je po završetku takmičenja u finalu da nije očekivala ovakav uspeh na šampionatu Starog kontinenta. „Znam da to kažem svaki… »
Čista roditeljska emocija! Pogledajte kako je Angelina Topić ispisala istoriju, otac Dragutin beskrajno srećan (video)
Večernje novosti 21.08.2022
SRBIJA se pretvorila u atletsku velesilu na ovogodišnjem prvenstvu Evrope u Minhenu. Nakon Ivane Španović, Armina Sinančevića i Adriane Vilagoš, devojka od 17 leta, naslednica legendarnog Dragutina Topića osvojila je bronzu u disciplini skok u vis… »
Srpsko čudo od deteta: Angelina Topić osvojila evropsku medalju sa samo 17 godina!
Večernje novosti 21.08.2022
ANGELINA Topić je, poput svog oca Dragutina, obradovala Srbiju sjajnim nastupom u skoku u vis, i to na Evropskom prvenstvu u Minhenu. FOTO: Tanjug/AP U veliko finale kontinentalnog šampionata ova 17-godišnjakinja, rođena 26. jula 2005, ušla je kao… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 11 minutajoš 19 povezanih

Novi ambasador Srbije u SAD Dragan Šutanovac, opozvana ambasadorka Jelena Milić iz Hrvatske
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

Užas u Lazarevcu: Dve osobe stradale u požaru, vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih

Skandal, Trampovi ljudi slučajno poslali novinaru ratne planove: Bes u Americi, otkrili su mu ovih 5 stvari
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Palestinski lekari: U noćašnjim izraelskim udarima na Gazu poginule najmanje 23 osobe
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih