Повезане вести
Топићева летела до бронзе
Политика 22.08.2022
Најмлађа учесница шампионата (17) до одличја дошла скоком увис од 193 цм Какав завршетак Европског атлетског првенства у Минхену. Тачку на најуспешније такмичење српских асова „краљице спортова“ свих времена, ставила је… »
Адриана Вилагош и Ангелина Топић стигле у Београд: Ово је само почетак
Дневник 22.08.2022
БЕОГРАД: Младе српске атлетичарке Адриана Вилагош и Ангелина Топић стиге су у Београд након фантастичног резултата и освојених медаља на сениорском шампионату Европе у Минхену. Вилагош је након другог узастопног злата у бацању… »
Драгутин Топић: Седим и плачем
Спорт клуб 22.08.2022
Бивши српски атлетичар Драгутин Топић изјавио је да још не може да схвати да је његова ћерка Ангелина освојила бронзану медаљу у скоку увис на Европском првенству у Минхену. Ангелина Топић је освојила бронзану медаљу, пошто је… »
Драгутин Топић: Седим и плачем, ова медаља је за кума
Спортски журнал 22.08.2022
У глави ми је само мој покојни тренер Мика од кога сам упијао сваку реч и тврдим Вам да је он и даље ту поред мене, седи и шапуће ми, бодри и исправља ме, даје ми савете и не дозвољава ми да погрешим. Бивши српски атлетичар… »
„Седим и плачем, не схватам да ми је ово првенче“: Топићева оставила оца у шоку
Нова 22.08.2022
Легендарни српски атлетичар Драгутин Топић осврнуо се на медаљу своје ћерке Ангелине. Ангелина је у Минхену освојила бронзу у скоку увис на Европском првенству и натерала сузе на очи свом оцу. До 193 центиметра је прескакала као… »
Драгутин Топић, дан после: ''Седим и плачем...''
Спортске.нет 22.08.2022
Крај Европског првенства у Минхену јуче је од наших репрезентативаца обележила сјајна Ангелина Топић, нова велика нада наше атлетике која је на свом дебитантском такмичењу у сениорској конкуренцији освојила и прву медаљу у… »
"Копи-пејст": Драгутин 1990. и Ангелина Топић 2022. године, два скока за историју српске атлетике (видео)
Вечерње новости 22.08.2022
Српски атлетичари исписали су историју на Европском првенству у Минхену, а последњег дана такмичења медаљу нам је донела Ангелина Топић у скоку увис. ФОТО: Тањуг/АП После сребрног бацача кугле Армина Синачевића, те златне… »
Има 17 година и већ је срушила српски рекорд: Упознајте Ангелину Топић, наследницу великих шампиона!
Мондо 22.08.2022
Српска атлетичарка најавила да ће у годинама које следе бити једна од најбољих на свету. Српска атлетичарка најавила да ће у годинама које следе бити једна од најбољих на свету. Европско првенству Минхену донело је српској… »
"Седим и плачем!" Најпоноснији отац у Србији се огласио јутро после бронзе сјајне Ангелине: Шта уради наше првенче...
Мондо 22.08.2022
Драгутин Топић је и даље у чуду шта је његова кћерка Ангелина успела да уради на Европском првенству у Минхену, са само 17 година. Драгутин Топић је и даље у чуду шта је његова кћерка Ангелина успела да уради на Европском… »
Разлог за понос: Србија у атлетици најбоља од земаља бивше Југославије
Нова 22.08.2022
Када се сведу рачуни, наша земља има разлога да буде срећна због учињеног у Минхену, посебно што су две освајачице медаља још тинејџерке. Српска атлетичарка Ангелина Топић је са свега 17 година показала да јој је место међу… »
Бронза за Ангелину Топић на Европском првенству у атлетици (ВИДЕО)
Данас 22.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу у скоку у вис у финалу Европског првенства у Минхену. До своје прве медаље на великим такмичењима 17-годишњакиња из Београда дошла је са прескочених 193… »
Ангелина Топић: Ово нисам очекивала ни у најлуђим сновима
Данас 21.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић, која је освојила бронзану медаљу у скоку у вис на Европском првенству у Минхену, рекла је по завршетку такмичења у финалу да није очекивала овакав успех на шампионату Старог континента. „Знам… »
Чиста родитељска емоција! Погледајте како је Ангелина Топић исписала историју, отац Драгутин бескрајно срећан (видео)
Вечерње новости 21.08.2022
СРБИЈА се претворила у атлетску велесилу на овогодишњем првенству Европе у Минхену. Након Иване Шпановић, Армина Синанчевића и Адриане Вилагош, девојка од 17 лета, наследница легендарног Драгутина Топића освојила је бронзу у… »
Српско чудо од детета: Ангелина Топић освојила европску медаљу са само 17 година!
Вечерње новости 21.08.2022
АНГЕЛИНА Топић је, попут свог оца Драгутина, обрадовала Србију сјајним наступом у скоку у вис, и то на Европском првенству у Минхену. ФОТО: Тањуг/АП У велико финале континенталног шампионата ова 17-годишњакиња, рођена 26. јула… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 2 сатајош 43 повезане

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 2 сатајош 32 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 24 повезане

МУП о инциденту на протесту пољопровредника: Четворица ухапшена због насилничког понашања
Мој Нови Сад пре 20 минутајош 23 повезане