Povezane vesti
Holand: Znam puno o Crvenoj zvezdi, očekujem uspešnu sezonu
Danas 22.08.2022
Američki košarkaš Džon Holand doputovao je u Beograd gde će se priključiti ekipi u pripremema za novu sezonu. Holand je u julu potpisao jednogodišnji ugovor, igra na pozicijama dva i tri, a prošle sezone nastupao je za turski Bursaspor. „Imao sam vremena… »
Holand stigao u BG: Razgovarao sam s Beronom i Voltersom
Sport klub 22.08.2022
Američki bek Džon Holand doputovao je u nedelju u Beograd i kaže da je razgovarao s nekim košarkašim Crvene zvezde pre nego što je potpisao za crveno-bele. Holand je tokom jula potpisao jednogodišnji ugovor, igra na pozicijama dva i tri, a prošle sezone… »
Egzum stigao na pripreme crno-belih
Danas 21.08.2022
Dante Egzum stigao je u Beograd a košarkaši Partizana spremaju se za novu sezonu i sa pripremama kreću u ponedeljak 22. avgusta. „Napokon sam ovde, prilično sam uzbuđen. Ne znam previše o Srbiji i Beogradu, ali ono što znam sam naučio tokom Fajnal Fora… »
Holand stigao pred početak priprema Zvezde
Danas 21.08.2022
Košarkaši Crvene zvezde okupljaju se 25. avgusta a novom treneru Vladimiru Jovanoviću će se od prvoga dana na raspolaganje staviti Džon Holand. Američki bek sleteo je u Beograd i kada prođe detaljne lekarske preglede, ukoliko svi nalazi budu u najboljem… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih
Vučič: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Novi magazin pre 25 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih