Повезане вести
Холанд: Знам пуно о Црвеној звезди, очекујем успешну сезону
Данас 22.08.2022
Амерички кошаркаш Џон Холанд допутовао је у Београд где ће се прикључити екипи у припремема за нову сезону. Холанд је у јулу потписао једногодишњи уговор, игра на позицијама два и три, а прошле сезоне наступао је за турски… »
Холанд стигао у БГ: Разговарао сам с Бероном и Волтерсом
Спорт клуб 22.08.2022
Амерички бек Џон Холанд допутовао је у недељу у Београд и каже да је разговарао с неким кошаркашим Црвене звезде пре него што је потписао за црвено-беле. Холанд је током јула потписао једногодишњи уговор, игра на позицијама… »
Егзум стигао на припреме црно-белих
Данас 21.08.2022
Данте Егзум стигао је у Београд а кошаркаши Партизана спремају се за нову сезону и са припремама крећу у понедељак 22. августа. „Напокон сам овде, прилично сам узбуђен. Не знам превише о Србији и Београду, али оно што знам сам… »
Холанд стигао пред почетак припрема Звезде
Данас 21.08.2022
Кошаркаши Црвене звезде окупљају се 25. августа а новом тренеру Владимиру Јовановићу ће се од првога дана на располагање ставити Џон Холанд. Амерички бек слетео је у Београд и када прође детаљне лекарске прегледе, уколико сви… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 48 минутајош 23 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 45 повезаних