Повезане вести

Каземиро стигао на стадион и разгалио навијаче: ‘Дошао сам у највећи клуб у Енглеској – Да сам се ја питао играо бих вечерас!’…

Каземиро стигао на стадион и разгалио навијаче: ‘Дошао сам у највећи клуб у Енглеској – Да сам се ја питао играо бих вечерас!’…

Хот спорт 22.08.2022
Дошао је да подржи своје нове саиграче! Вечерас се од 21х на ‘Театру снова’ одиграва највећи дуел енглеског клупског фудбала – Манчестер јунајтед против Ливерпула. Иако ‘Црвени ђаволи’ годинама нису на оном нивоу какви су били… »
Унитед фор $але: Хиљаде навијача испред Олд Трафорда

Унитед фор $але: Хиљаде навијача испред Олд Трафорда

Спорт клуб 22.08.2022
Мање од пола сата остало је до почетка утакмице између Манчестер јунајтеда и Ливерпула, а више хиљада навијача Црвених ђавола и даље је испед стадиона. Око сат времена пред почетак меча више хиљада навијача Јунајтеда, уз… »
Каземиро стигао на Олд Трафорд пред дерби са Ливерпулом

Каземиро стигао на Олд Трафорд пред дерби са Ливерпулом

Спорт клуб 22.08.2022
Бразилац Каземиро се данас на конференцији за медије у Мадриду уз сузе опростио од Реал Мадрида, а вечерас је већ стигао у нови клуб - Манчестер Јунајтед. Каземиро се појавио на Олд Трафорду сат и по пре почетка највећег дербија… »
Каземиро стигао у Манчестер и најавио - титулу!

Каземиро стигао у Манчестер и најавио - титулу!

Спортске.нет 22.08.2022
Каземиро је стигао у Манчестер! Велики број навијача направио је дочек испред ''Олд Трафорда'' за бразилског фудбалера. Каземиро је пре доласка у Енглеску истакао да жели да му се испуне две жеље: да Роналдо остане у Јунајтеду и… »
Протести у манчестеру - навијачи руше ограде и пале бакље: Спрема се хаос пред дерби Енглеске, а све због њих! (видео)

Протести у манчестеру - навијачи руше ограде и пале бакље: Спрема се хаос пред дерби Енглеске, а све због њих! (видео)

Мондо 22.08.2022
Власници Манчестер јунајтеда, породица Глејзер, главни су разлог за велике протесте навијача клуба. Власници Манчестер јунајтеда, породица Глејзер, главни су разлог за велике протесте навијача клуба. Традиционално највећи дерби… »
Нагли прекид протеста: Навијачи кренули да смењују управу Јунајтеда, а онда се појавило велико појачање и сви отишли за њим…

Нагли прекид протеста: Навијачи кренули да смењују управу Јунајтеда, а онда се појавило велико појачање и сви отишли за њим…

Вечерње новости 22.08.2022
БРАЗИЛСКИ фудбалер Карлос Енрике Каземиро је данас стигао у Манчестер и вечерас ће га славни енглески клуб представити као своје најновије појачање. ФОТО: АП Цасемиро хас арривед ат Олд Траффорд. #МУФЦ пиц.твиттер.цом/ГсрХЈксНЛНд… »

Вести дана »