Повезане вести

Шта је микросан? Фаталне секунде за воланом односе животе, узрок слетања аутобуса код Лесковца може да буде један опасан…

Шта је микросан? Фаталне секунде за воланом односе животе, узрок слетања аутобуса код Лесковца може да буде један опасан…

Блиц 23.08.2022
Микросан, феномен када на секунду или неколико њих заспимо, може бити узрок последњих саобраћајних несрећа аутобуса са фаталним исходом. Не само исцрпљеност и одсуство сна, већ уопште психофизичко стање свих возача, а… »
Саслушан возач који је управљао аутобусом који је слетео с пута код Лесковца, одређен му је притвор

Саслушан возач који је управљао аутобусом који је слетео с пута код Лесковца, одређен му је притвор

Блиц 23.08.2022
Возачу М. Ж. (57), који је управљао аутобусом који је слетео са ауто-пута код Лесковца, одређен је притвор након саслушања у Основном јавном тужилаштву у Лесковцу, а овим поводом огласило се и тужилаштву. У саопштењу се наводи… »
Погинула девојка била је вођа пута

Погинула девојка била је вођа пута

Дневник 23.08.2022
Нина Нићифоровић (34) је погинула, а 28 путника задобило лакше и теже повреде, у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у недељу рано ујутру на ауто-путу Е-75, код Лесковца, када се преврнуо аутобус „Севертранс“… »
Остао сам без ћерке, ништа је неће вратити: Потресне речи породице о настрадалој Нини - овако су јој тепали

Остао сам без ћерке, ништа је неће вратити: Потресне речи породице о настрадалој Нини - овако су јој тепали

Мондо 23.08.2022
Нина Нићифоровић настадала је у саобраћјној несрећи код Лесковца. Нина Нићифоровић настадала је у саобраћјној несрећи код Лесковца. Туристички водич, Нина Нићифоровић (34), погинула је у несрећи код Лесковца, а била је у аутобусу… »
Ћерку ми ништа неће вратити: Потресне речи оца Нине која је погинула кад се преврнуо бус код Лесковца настрадала после само 7…

Ћерку ми ништа неће вратити: Потресне речи оца Нине која је погинула кад се преврнуо бус код Лесковца настрадала после само 7…

Курир 23.08.2022
За туристичким водичем Нином Нићифоровић (34) која је погинула у саобраћајној несрећи код Лесковца плаче њена родна Кањижа, бројни пријатељи у Новом Саду, где је живела последњих година, али и широм Србије, а неутешни су њен… »
"Страдала је после САМО пар туристичких тура": Потресне речи оца Нине која је погинула у аутобусу који се превнуо код…

"Страдала је после САМО пар туристичких тура": Потресне речи оца Нине која је погинула у аутобусу који се превнуо код…

Блиц 23.08.2022
Нина Нићифоровић (34), која је погинула у језивој саобраћајној несрећи која се догодила код Лесковца када се аутобус пун путника преврнуо, тек је почела да води туристичке туре, рекао је њен отац Душан. - Остао сам без… »
Ко и како контролише превознике

Ко и како контролише превознике

РТС 23.08.2022
Возач туристичког аутобуса који је ударио у заштитну ограду, а онда преврнуо на ауто-путу Ниш-Лесковац, ухапшен је због тешког дела против безбедности саобраћаја. У несрећи је погинула једна особа, а више од 30 повређено. Возач… »
"Моје срце ЈЕ пукло кад сам сазнала тужне вести": Потресна исповест Нинине сестре: "За њену смрт чули смо из медија, сами смо…

"Моје срце ЈЕ пукло кад сам сазнала тужне вести": Потресна исповест Нинине сестре: "За њену смрт чули смо из медија, сами смо…

Блиц 22.08.2022
Нина Нићифоровић (34) страдала је у превртању аутобуса код Лесковца. Несрећна девојка била је водич групи туриста, а у удесу је 27 путника повређено. "САМО ДА СТИГНЕМ ЖИВА И ЗДРАВА" Нина која је погинула у "аутобусу смрти" код… »
"Купе аутобус који је за отпад, паркирају на њиви И чекају": Окановић детаљно описао ко су "превозници са њиве" и како вам…

"Купе аутобус који је за отпад, паркирају на њиви И чекају": Окановић детаљно описао ко су "превозници са њиве" и како вам…

Блиц 22.08.2022
Несрећа код Лесковца је још једна у последњих неколико дана, у којима је дошло до превртања путничког аутобуса. Дамир Окановић из Комитета за безбедност саобраћаја рекао је, гостујући у Јутарњем програму РТС-а, да нема места… »

Вести дана »