Повезане вести
Понош: Од унутрашње контроле сам тражио објашњење зашто сам задржан на граници
Инсајдер 23.08.2022
Лидер покрета Србија Центар (СрЦе) Здравко Понош изјавио је да је од службе унутрашње контроле министарства унутрашњих послова затражио објашњење зашто је задржан на граници приликом уласка у Србију и да се нада да ће Сектор… »
Понош за Н1: Од унутрашње контроле сам тражио објашњење зашто сам задржан на граници
Бета 23.08.2022
Лидер покрета Србија Центар (СрЦе) Здравко Понош изјавио је да је од службе унутрашње контроле министарства унутрашњих послова затражио објашњење зашто је задржан на граници приликом уласка у Србију и да се нада да ће Сектор… »
Понош: Затражио сам објашњење од Сектора унутрашње контроле због задржавања
Нова 23.08.2022
Лидер покрета Србија Центар (СрЦе) и кандидат на последњим председничким изборима Здравко Понош изјавио је да је преко адвоката званично затражио од службе унутрашње контроле МУП-а објашњење зашто је задржан на граници… »
Понош: Затражио сам објашњење од Сектора унутрашње контроле због задржавања
Н1 Инфо 23.08.2022
Лидер покрета Србија Центар (СрЦе) и кандидат на последњим председничким изборима Здравко Понош изјавио је да је преко адвоката званично затражио од службе унутрашње конотрле МУП-а објашњење зашто је задржан на граници… »
Вулин: Све сам што Понош каже да јесам, али нисам слуга НАТО пакта
Данас 23.08.2022
Све је (оснивач покрета Србија Центар Здравко) Понош у праву и све сам што каже да јесам, али нисам слуга НАТО пакта, навео је министар унутрашњих послова Александар Вулин у саопштењу поводом Поношеве изјаве о задржавању на… »
Здравко Понош: Вулин је покушао да буде вицкаст
Данас 23.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар (СРЦЕ) Здравко Понош оценио је, одговарајући на саопштење министра унутрашњих послова Александра Вулина о његовом задржавању на граничном прелазу Батровци, да се ради о „траљавој контроли штете“… »
Вулин: Све сам што Понош каже да јесам, али нисам слуга НАТО пакта као он
Н1 Инфо 23.08.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин је, реагујући на последњу изјаву оснивача покрета Србија Центар Здравка Поноша, изјавио да је Понош "све у праву". "Све сам што каже да јесам, али нисам слуга НАТО пакта", истакао је… »
Понош одговорио на Вулинову скандалозну поруку
Нова 23.08.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин у писаној изјави навео је да је оснивач покрета "СРЦЕ", Здравко Понош, задржан на граници због тога што су га полицајци помешали са певачем крајишких песама. Реагујући на ову Вулинову… »
Понош о Вулиновој изјави: Није неочекивано од питомца Мире Марковић
Н1 Инфо 23.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар Здравко Понош изјавио је да је министар унутрашњих послова Александар Вулин пробао да "траљаво контролише штету" коју је направио наређењем полицији да га "кињи" и спречава да уђе у земљу, када… »
Понош о Вулиновој изјави: Траљав покушај контроле штете
Глас Шумадије 23.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар Здравко Понош изјавио је да је министар унутрашњих послова Александар Вулин пробао да „траљаво контролише штету“ коју је направио наређењем полицији да га „кињи“ и спречава да уђе у земљу, када… »
Понош о Вулиновој изјави: Траљав покушај контроле штете
Бета 23.08.2022
Оснивач покрета Србија Центар Здравко Понош изјавио је да је министар унутрашњих послова Александар Вулин пробао да "траљаво контролише штету" коју је направио наредјењем полицији да га "кињи" и спречава да удје у земљу… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 38 минутајош 24 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 14 минутајош 17 повезаних