Povezane vesti
Šapić: Nisam presrećan zbog Evroprajda, Grad će obezbediti komunalni red
N1 Info 23.08.2022
Grad Beograd će obezbediti komunalni red ako Evroprajd bude održan, a lično nisam homofobičan ni ksenofobičan, niti ova gradska uprava ima bilo šta protiv bilo koga, i mislim da LGBT populacija treba da ima jednaka prava sa svima, izjavio je… »
Šapić o Europrajdu: Problem je u tome kako on izgleda
Radio 021 23.08.2022
Grad Beograd će obezbediti komunalni red ako Evroprajd bude održan, a lično nisam homofobičan ni ksenofobičan niti ova gradska uprava ima bilo šta protiv bilo koga. To je danas rekao gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uz dodatak da misli da… »
Šapić o Europrajdu: Odluka o održavanju je na nacionalnom nivou, Beograd će obezbediti komunalni red
Euronews 23.08.2022
Grad Beograd će obezbediti komunalni red ako Europrajd bude održan, a lično nisam homofobičan ni ksenofobičan niti ova gradska uprava ima bilo šta protiv bilo koga, i mislim da LGBT populacija treba da ima jednaka prava sa svima, izjavio je danas… »
Šapić: Nisam presrećan zbog Evroprajda, Grad će obezbediti komunalni red
Nova 23.08.2022
Grad Beograd će obezbediti komunalni red ako Evroprajd bude održan, a lično nisam homofobičan ni ksenofobičan, niti ova gradska uprava ima bilo šta protiv bilo koga, i mislim da LGBT populacija treba da ima jednaka prava sa svima, izjavio je… »
Šapić: Grad će obezbediti komunalni red ako bude održan Evroprajd
Danas 23.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da bi bio protiv takve vrste manifestacije kao što je Evroprajd „i da je organizuju heteroseksualci“, ali da će grad Beograd, ukoliko bude održana, obezbediti sav komunalni red. On je za TV Prva… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 13 minutajoš 41 povezana

Počelo okupljanje studenata u blokadi, saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
RTV pre 14 minutajoš 81 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 14 minutajoš 21 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 14 minutajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih