Повезане вести

Шапић: Нисам пресрећан због Европрајда, Град ће обезбедити комунални ред

Н1 Инфо 23.08.2022
Град Београд ће обезбедити комунални ред ако Европрајд буде одржан, а лично нисам хомофобичан ни ксенофобичан, нити ова градска управа има било шта против било кога, и мислим да ЛГБТ популација треба да има једнака права са… »
Шапић о Еуропрајду: Проблем је у томе како он изгледа

Шапић о Еуропрајду: Проблем је у томе како он изгледа

Радио 021 23.08.2022
Град Београд ће обезбедити комунални ред ако Европрајд буде одржан, а лично нисам хомофобичан ни ксенофобичан нити ова градска управа има било шта против било кога. То је данас рекао градоначелник Београда Александар Шапић уз… »

Нова 23.08.2022
Град Београд ће обезбедити комунални ред ако Европрајд буде одржан, а лично нисам хомофобичан ни ксенофобичан, нити ова градска управа има било шта против било кога, и мислим да ЛГБТ популација треба да има једнака права са… »
Шапић о Еуропрајду: Одлука о одржавању је на националном нивоу, Београд ће обезбедити комунални ред

Шапић о Еуропрајду: Одлука о одржавању је на националном нивоу, Београд ће обезбедити комунални ред

Еуроневс 23.08.2022
Град Београд ће обезбедити комунални ред ако Еуропрајд буде одржан, а лично нисам хомофобичан ни ксенофобичан нити ова градска управа има било шта против било кога, и мислим да ЛГБТ популација треба да има једнака права са свима… »
Шапић: Град ће обезбедити комунални ред ако буде одржан Европрајд

Шапић: Град ће обезбедити комунални ред ако буде одржан Европрајд

Данас 23.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да би био против такве врсте манифестације као што је Европрајд „и да је организују хетеросексуалци“, али да ће град Београд, уколико буде одржана, обезбедити сав комунални ред. Он… »

Вести дана »