Povezane vesti
Na jubilarnom hercegnovskom festivalu tri priznanja za životno delo: Nagrade Vesni Pećanac, Žilniku i Bazeliju
Večernje novosti 23.08.2022
JUBILARNI 35. Filmski festival "Herceg Novi - Montenegro film festival" svečano je otvoren na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. foto:Vuk Ilić - Moja radost, radost srca moga je neizmerna… »
Na Kanli Kuli ovacije Vesni Pećanac, Žilniku, Bazelliju, Pjeru Žalici…
Danas 23.08.2022
Jubilarni, 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival na ceremoniji na Kanli Kuli, u ponedeljak, 23. avgusta, svečano je proglasila otvorenim glumica Vesne Pećanac, dobitnica novostanovljene Nagrade za izuzetan doprinos regionalnoj i… »
Vesna Pećanac i Želimir Žilnik dobili nagrade za životno delo u Herceg Novom
N1 Info 23.08.2022
Najveći festival filma u Crnoj Gori, jubilarni 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival svečano je otvoren sinoć na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. „Moja radost… »
Vesna Pećanac: Radost srca moga je neizmerna
Nova 23.08.2022
Najveći festival filma u Crnoj Gori, jubilarni 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival svečano je otvoren sinoć na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. – Moja radost… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Radio 021 pre 1 satjoš 80 povezanih
Selektor Švajcarske pred Srbiju: „Želimo poštovanje srpskih navijača, a ne kao u Leskovcu“
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih
Izrael napao luksuzni okrug Damaska; Mikati: Prioritet implementacija rezolucije UN
RTS pre 0 minutajoš 20 povezanih
Odbijen zahtev Milorada Ulemeka Legije! Odbačena molba za uslovni otpust bivšeg komandanta JSO, ostaje u zatvoru
Kurir pre 5 satijoš 19 povezanih