Povezane vesti
Na jubilarnom hercegnovskom festivalu tri priznanja za životno delo: Nagrade Vesni Pećanac, Žilniku i Bazeliju
Večernje novosti 23.08.2022
JUBILARNI 35. Filmski festival "Herceg Novi - Montenegro film festival" svečano je otvoren na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. foto:Vuk Ilić - Moja radost, radost srca moga je neizmerna. Moja… »
Na Kanli Kuli ovacije Vesni Pećanac, Žilniku, Bazelliju, Pjeru Žalici…
Danas 23.08.2022
Jubilarni, 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival na ceremoniji na Kanli Kuli, u ponedeljak, 23. avgusta, svečano je proglasila otvorenim glumica Vesne Pećanac, dobitnica novostanovljene Nagrade za izuzetan doprinos regionalnoj i… »
Vesna Pećanac i Želimir Žilnik dobili nagrade za životno delo u Herceg Novom
N1 Info 23.08.2022
Najveći festival filma u Crnoj Gori, jubilarni 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival svečano je otvoren sinoć na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. „Moja radost, radost srca… »
Vesna Pećanac: Radost srca moga je neizmerna
Nova 23.08.2022
Najveći festival filma u Crnoj Gori, jubilarni 35. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival svečano je otvoren sinoć na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo. – Moja radost, radost srca… »
Vesti dana »
Tači i još trojica pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
BBC News pre 14 minutajoš 36 povezanih
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 4 minutajoš 66 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 170 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 32 povezane